Svi smo mi azilanti

Svi smo mi azilanti - Grubješić, Jasna | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grubješić, Jasna
DIMENZIJA
5,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Svi smo mi azilanti.pdf
ISBN
3824807493010

OPIS

»Kao i svaki dobar roman, ovo je roman o poimanju života, a vrijednosti do kojih je autorici stalo nisu osobito cijenjene u svijetu koji nas okružuje: njezine su vrijednosti solidarnost, altruizam, prijateljstvo, hrabrost i otvorenost, a ne stvari kojima se danas mjeri bogatstvo. Stoga je dobro da ovaj roman čitaju djeca, i samo zato ovo je dječji roman. Po svemu drugome namijenjen je odraslim čitateljima, između ostalog i zato da bi drukčije odgajali svoju djecu.« IVICA ĐIKIĆ, novinar i pisac»Svatko tko je ikada volio zna da ljubav nema jedno ime, da smo rođeni da volimo: svog partnera, roditelje, djecu, prijatelje, sva živa bića, bila ona ljudska ili ne-ljudska, imala kožu, dlaku ili perje. Zato svaka knjiga koja potiče suživot, toleranciju, poštovanje i ljubav prema svim živim bićima, poput ove, i više je nego potrebna u vremenu u kojem živimo. Pročitajte, poklonite, proširite poruku i volite.« ALEKSANDRA HAMPAMER, aktivistica za prava životinja i spisateljica»Odavno nisam sreo ovakvu knjigu, ovako kvalitetan otisak ljudskog srca na papiru.« BORIVOJE ADAŠEVIĆ, pisac

Jasna Grubješić, VBZ, Zagreb, 2017. Roman o životu i pravim vrijednostima, o prijateljstvu, solidarnosti i otvorenosti.

Svi mi smo tu samo privremeno, tu u velikom sabirnom centru azilantskom koji se Zemljom zove, u kampu nevolje, plača, tuge i nesreće. Raste broj pobornika zatvaranja europskih granica za strance.

POVEZANE KNJIGE