Godina pijetla

Godina pijetla - Boučkova, Tereza | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Boučkova, Tereza
DIMENZIJA
3,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Godina pijetla.pdf
ISBN
6060013472335

OPIS

Teške dane ostavljate u prošlosti, kao i sve ono što vas je kočilo da udahnete punim plućima i pokažete svijetu oko sebe koliki su vaši dometi. Godina definiranja granica, rafiniranja detalja "Obje godine - Majmuna i Pijetla - jesu o meni i mojem, s jednom važnom razlikom: dok Majmun ne može drukčije nego slijediti put koji golica njegovu radoznalost bez obzira na to tko je sve na putu, Pijetao duboko osjeća svoje dužnosti za cijelo dvorište", objašnjava Karen Abler Carrasco, stručnjakinja za feng shui. Kineska Nova Godina ovaj put počinje 28.1.2017. i bit će u znaku Pijetla.

veljače 2018., kad nastupa vladavina Psa. Tradicionalni je kineski kalendar lunisolarni te se temelji na kombinaciji Mjesečevih faza i položaja Sunca na ekliptici. Godina pijetla autobiografski je i kontroverzni roman Tereze Boučkove, stilski izbrušen, prepun grubog humora i samoironije, koji je postao senzacija u Češkoj te otvorio polemiku u koju su bili uključeni različiti društveni i kulturni slojevi od književnih krugova, socijalnih ustanova, domova za nezbrinutu djecu pa do samih roditelja. Godina Pijetla povoljna je za krupne rogonje.

POVEZANE KNJIGE