Princeza u magarećoj koži

Princeza u magarećoj koži - Perrault, Charles | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Perrault, Charles
DIMENZIJA
5,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Princeza u magarećoj koži.pdf
ISBN
4686729880913

OPIS

Poznata bajka Charlesa Perraulta o mladoj princezi koju je snašla nesretna sudbina, jer ju je otac htio udati za čovjeka kojeg nije voljela i koji je htio vjenčanjem s mladom princezom doći do kraljevskog novca i titule. Uz pomoć svoje vile zaštitnice, princeza bježi u daleko kraljevstvo, ogrnutamagarećom kožom, te radi prljave poslove na imanju. Tamo ju primijeti kraljević susjednog kraljevstva i zaljubi se unju… Nitko ni slutiti nije mogao da se ispod grozne i prljave magareće kože krije ljupka i plemenita princeza, jedina nasljednica prijestolja… Urednica: Danijela Žitković Rumbak Ilustracije: Ana Grigorjev

Pomislio je kako nema smisla da od majke zatraži da joj dovede Magareću kožu, a kada bi joj rekao šta je vidio kroz ključaonicu bio je siguran da mu majka ne bi poverovala. Princeza u magarećoj koži je bajka o princezi koja nije želela da se uda za lukavog i podlog vlastelina, pa je zbog toga morala da napusti svoj dom i ode u n... PRINCEZA U MAGAREĆOJ KOŽI. Grupa autora.

Naš cilj je da kupci budu što bolje informisani o ponudi Evro Book knjiga Princeza u magarećoj koži na tržištu Srbije. Vrlo lako nalazite željeni proizvod za kategoriju Knjige cene, ne morate da lutate od sajta do sajta za Evro Book Knjige, sve ... Za grlo mu je zapeo smaragdni prsten koji je Magarećoj koži upao u tijesto.

POVEZANE KNJIGE