Princeza u magarećoj koži

Princeza u magarećoj koži - Perrault, Charles | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Perrault, Charles
DIMENZIJA
10,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Princeza u magarećoj koži.pdf
ISBN
8108675117033

OPIS

Poznata bajka Charlesa Perraulta o mladoj princezi koju je snašla nesretna sudbina, jer ju je otac htio udati za čovjeka kojeg nije voljela i koji je htio vjenčanjem s mladom princezom doći do kraljevskog novca i titule. Uz pomoć svoje vile zaštitnice, princeza bježi u daleko kraljevstvo, ogrnutamagarećom kožom, te radi prljave poslove na imanju. Tamo ju primijeti kraljević susjednog kraljevstva i zaljubi se unju… Nitko ni slutiti nije mogao da se ispod grozne i prljave magareće kože krije ljupka i plemenita princeza, jedina nasljednica prijestolja… Urednica: Danijela Žitković Rumbak Ilustracije: Ana Grigorjev

Autor je mnogih poznatih bajki Mačak u čizmama, Palčić, Trnoružica, Kraljević Čuperak, Vile i Ljepotica i zvijer, Modrobradi, Princeza u magarećoj koži. Za grlo mu je zapeo smaragdni prsten koji je Magarećoj koži upao u testo. Kraljević nije hteo da ga ispusti iz ruku pa ga je stavio pod jastuk i svako malo ga gledao.

Sa popustom i do: 766,26 din (ušteda: 179,74 din) Mek povez. E-knjiga.

POVEZANE KNJIGE