Alkemičarova izgubljena knjižnica

Alkemičarova izgubljena knjižnica - Simoni, Marcello | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Simoni, Marcello
DIMENZIJA
4,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Alkemičarova izgubljena knjižnica.pdf
ISBN
1429003077036

OPIS

Koje tajne krije Turba philosophorum, misteriozna knjiga alkemičara? Proljeće 1227., francuska kraljica Blanka I. nestala je pod neobičnim okolnostima. Kraljevstvom se šire glasine o djelovanju Nečastivoga. Jedini koji može riješiti tajnu nestanka je pronicljivi trgovac Ignazio koji je na svojim putovanjima naučio mnogo o ljudima i svijetu. Pozvan je u Kordobu, gdje susreće svog nekadašnjeg učitelja i od njega saznaje za knjigu koju mnogi traže zbog tajna koje skriva. Kad učitelj biva otrovan idućega dana, Ignazio kreće u potragu za knjigom koju pripisuju jednom Pitagorinom učeniku, a koja krije upute za najveću tajnu alkemije: manipulaciju prirodnim elementima. Susret s jednom redovnicom i čovjekom kojega svi smatraju opsjednutim Ignazija će uputiti prema dvorcu Airagne i njegovom tajanstvenom gospodaru, grofu Nigredu. Tajna dvorca toliko je strašna da oni koji je saznaju teško mogu izbjeći smrt…

Webmail Knjižnica e-lektira OnLine tečajevi Forum Kontakti Ponude Opis Zbirka elektroničkih izdanja novina i časopisa iz zbirki Gradske knjižnice koji su izlazili u Zagrebu u drugoj polovini 19. i početkom 20.

Pridružite se listi čekanja . Alkemičarova izgubljena knjižnica HK17-00555 . Amoris laetitia = Radost ljubavi : posinodalna apostolska pobudnica biskupima, prezbiterima i đakonima, posvećenim osobama, kršćanskim supruzima i svim vjernicima laicima o ljubavi u obitelji HK17-00309 . ALKEMIČAROVA IZGUBLJENA KNJIŽNICA.

POVEZANE KNJIGE