Carstvo straha; Islamska država-pogled iznutra

Carstvo straha; Islamska država-pogled iznutra - Hosken, Andrew | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hosken, Andrew
DIMENZIJA
3,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Carstvo straha; Islamska država-pogled iznutra.pdf
ISBN
2964639424057

OPIS

Iskusni BBC-jev novinar, Andrew Hosken, dugi niz godina bavi se fenomenom militantnog islamizma. U ovoj knjizi pokušao je istražiti Islamsku državu, te nam iznijeti priču o njenoj prošlosti i nastanku, o brutalnosti i okrutnosti ljudi koji su je stvorili, ideologiji i zastrašujućim metodama kojima se koriste. U svrhu istraživanja Hosken se koristio velikom riznicom važnih dokumenata, informacijama dobivenim od američkih obavještajaca, razgovarao je s mnogim stručnjacima i političarima sa Zapada i Bliskog istoka, vojnim stratezima, kao i ljudima iz Iraka i drugih dijelova Bliskog istoka.

Carstvo straha, Islamska država - pogled iznutra . Knjige.

društvene znanosti. antropologija i etnologija; ekonomija; mediji; politika; pravo Carstvo straha : Islamska država - pogled iznutra / Andrew Hosken ; s engleskoga prevela Marija Perišić.

POVEZANE KNJIGE