Opasno je voljeti ratnika

Opasno je voljeti ratnika - Banks, Maya | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Banks, Maya
DIMENZIJA
7,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Opasno je voljeti ratnika.pdf
ISBN
2976553261670

OPIS

Posljednji dio trilogije Maye Banks priča je o vjernosti i istinskoj ljubavi u kojoj najmlađi brat McCabe mačem i srcem spašava svoj klan i samoga sebe. Kao mladić zaluđen ljubavlju, Caelen McCabe nehotice je upropastio vlastiti klan. Godinama poslije pristaje na brak iz osjećaja dužnosti. Buduća supruga neželjena je mladenka njegova starijeg brata i kći lairda susjednoga klana potrebnog za savez. Rionna McDonald i te kako je poželjna supruga, ali Caelen McCabe ne vjeruje joj ništa više nego bilo kojoj drugoj ženi. Žrtveno janje u očevim spletkama, Rionna pristaje na brak, ali ne i na poniženje ili podčinjenost. Ipak, Caelen uspijeva zagrijati njezino srce i tijelo, iako dobro pazi da ne pokaže slabost i naklonost prema njoj. Kad se nađu pred posljednjim izazovom što i njih i njihova dva klana dijeli od mirna života, Rionna će se odvažno suprotstaviti očevu bijesu i neprijateljskom klanu kako bi dokazala Caelenu koliko vrijedi ljubav prave žene. Malo o autorici: Maya Banks autorica je mnogobrojnih uspješnica New York Timesa. Živi u Teksasu s mužem, troje djece i mnoštvom kućnih ljubimaca.

Rionna McDonald i te kako je poželjna supruga, ali Caelen McCabe ne vjeruje joj ništa više nego bilo kojoj ... Opasno je voljeti ratnika je odlična knjiga autora Maya Banks. Knjiga pod nakladom Mozaik knjiga izdana je kao meki uvez uvez.

Posljednji dio trilogije Maye Banks priča je o vjernos... Kao mladić zaluđen ljubavlju, Caelen McCabe nehotice je upropastio vlastiti klan. Godinama poslije pristaje na brak iz osjećaja dužnosti. knjiga, knjige, knjižara, online prodaja knjiga, knjižare u zagrebu, vrt, gljive, online bookshop Title: Maya Banks-opasno je voljeti ratnika, Author: marina milec, Name: Maya Banks-opasno je voljeti ratnika, Length: 264 pages, Page: 1, Published: 2021-01-04 Issuu company logo Issuu Opasno je voljeti ratnika 139,00 kn 90,00 kn .

POVEZANE KNJIGE