Politički odnosi s javnošću

Politički odnosi s javnošću - Tomić, Zoran | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tomić, Zoran
DIMENZIJA
12,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Politički odnosi s javnošću.pdf
ISBN
8136013083196

OPIS

Knjiga „Politički odnosi s javnošću“ namijenjena je studentima diplomskih studija, a svojim sadržajem knjiga će biti korisna i praktičarima u političkim odnosima s javnošću, novinarima, kao i svima drugima koje zanima fenomen odnosa s javnošću u politici. Za pripremu nove knjige prof. dr. sc. Tomić je koristio najnoviju suvremenu domaću i svjetsku literaturu s područja političkih odnosa s javnošću i srodnih disciplina stoga se može reći kako je ova knjiga usklađena sa sadržajem i standardima naprednih europskih i svjetskih zemalja.

S obzirom na bitnost informacije, može se manipulirati količinom informacija koje . Sažetak Svrha odnosa s javnošću je stvoriti, i zadržati, naklonost javnosti prema određenome subjektu, pomoću marketinških sredstava. U političkom marketingu najvažnije aktivnosti odnosa s javnošću su upravljanje informacijama, upravljanje medijima te naposljetku upravljanje imidžom. V.

Tomić javnosti je priložio novo djelo sa specifičnog područja ove ... ODNOSI S JAVNOŠĆU - BITAN DIO POLITIČKOG MARKETINGA ... Svaka vlast mora komunicirati s građanima, svaki politički kandidat mora komunicirati svoje ideje, kao što i svaka stranka komunicira svoj program.

POVEZANE KNJIGE