Politički odnosi s javnošću

Politički odnosi s javnošću - Tomić, Zoran | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tomić, Zoran
DIMENZIJA
6,17 MB
NAZIV DATOTEKE
Politički odnosi s javnošću.pdf
ISBN
3459618826508

OPIS

Knjiga „Politički odnosi s javnošću“ namijenjena je studentima diplomskih studija, a svojim sadržajem knjiga će biti korisna i praktičarima u političkim odnosima s javnošću, novinarima, kao i svima drugima koje zanima fenomen odnosa s javnošću u politici. Za pripremu nove knjige prof. dr. sc. Tomić je koristio najnoviju suvremenu domaću i svjetsku literaturu s područja političkih odnosa s javnošću i srodnih disciplina stoga se može reći kako je ova knjiga usklađena sa sadržajem i standardima naprednih europskih i svjetskih zemalja.

Nakon drugog izdanja Odnosi s javnošću-teorija i praksa (2016.), koju su mediji i stručna javnost nazvali "biblijom" i „anatomijom", prof. Tomić javnosti je priložio novo djelo sa specifičnog područja ove ... ODNOSI S JAVNOŠĆU - BITAN DIO POLITIČKOG MARKETINGA ...

Nakon drugog izdanja Odnosi s javnošću-teorija i praksa (2016.), koju su mediji i stručna javnost nazvali "biblijom" i „anatomijom", prof. Tomić javnosti je priložio novo djelo sa specifičnog područja ove profesije. Fenomen odnosa s javnošću u politici još je uvijek nedovoljno istražen.

POVEZANE KNJIGE