Osnove političkog komuniciranja

Osnove političkog komuniciranja - Tomić, Zoran | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tomić, Zoran
DIMENZIJA
4,39 MB
NAZIV DATOTEKE
Osnove političkog komuniciranja.pdf
ISBN
8430200510244

OPIS

Riječ je o najobuhvatnijem udžbeniku iz suvremenog političkog komuniciranja na hrvatskom, bosanskom i srpskom jezičkom području. Autor je informativno i iscrpno izložio sve relevantne teorijske i praktične aspekte političke komunikacije u suvremenim demokratskim političkim i društvenim sustavima.

U novom izdanju uz ranija poglavlja teorija komunikacije, teorija ... Osnove političkog komuniciranja - priručnik za izborne djelatnosti, I. izdanje, 1996.

Tomića Osnove političkog komuniciranja ne bi trebali čitati samo studenti nego i profesionalci kojima je politika zanat. Uočili bi gdje griješe i što čine valjano ali i našli rješenja za situacije u kojima se suvremeni političari ... Osnove političkog komuniciranja, Mostar: Poslovne komunikacije, 2005 (monografija) CROSBI ID: 239522 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca.

POVEZANE KNJIGE