Alles Walzer: Tajne hrvatske diplomatske kuhinje

Alles Walzer: Tajne hrvatske diplomatske kuhinje - Vukov Colić, Davorka | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vukov Colić, Davorka
DIMENZIJA
12,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Alles Walzer: Tajne hrvatske diplomatske kuhinje.pdf
ISBN
8772040203168

OPIS

Dugogodišnja novinaraka i urednica piše o iskustvima i prigodama u kojima je sudjelovala tijekom osam godina provedenih u diplomaciji, vremenu dok je njen suprug bio veleposlanik Republike Hrvatske u Austriji i Bugarskoj. U uvodu knjige kaže: “U diplomaciji se većina toga događa, a često i dogoovara, preko tanjura, pa je gastronomija i umijeće ugošćivanja mnogo više od istančanog uživanja nepca. To je umijeće političkog i društvenog komuniciranja, dokaz uvažavanja gosta, kulturološka osobana karta zemlje iz koje dolazite, potvrda vaše osobne uljuđenosti, iskustva, maštovitosti, pa i duhovitosti.” U knjizi se nalaze i recepti za jela koja je priređivala i spavljala za takve svečane prigode.

CITIRANJE alles walzer, tajne hrvatske diplomatske kuhinje 139,00 kn 125,10 kn Alles Walzer: tajne hrvatske diplomatske kuhinje Autor: Davorka Vukov Colić Izdavač: Vuković & Runjić Godina izdanja: 2017. Broj stranica: 269 Uvez: meki uvez Format: 16 x 24 cm Mogućnosti preuzimanja: Osobno preuzimanje u Zagrebu.

Akcija je završila. 0 pregleda/dan | Objavljeno: 15.10.2017.

POVEZANE KNJIGE