Alles Walzer: Tajne hrvatske diplomatske kuhinje

Alles Walzer: Tajne hrvatske diplomatske kuhinje - Vukov Colić, Davorka | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vukov Colić, Davorka
DIMENZIJA
12,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Alles Walzer: Tajne hrvatske diplomatske kuhinje.pdf
ISBN
1386498839158

OPIS

Dugogodišnja novinaraka i urednica piše o iskustvima i prigodama u kojima je sudjelovala tijekom osam godina provedenih u diplomaciji, vremenu dok je njen suprug bio veleposlanik Republike Hrvatske u Austriji i Bugarskoj. U uvodu knjige kaže: “U diplomaciji se većina toga događa, a često i dogoovara, preko tanjura, pa je gastronomija i umijeće ugošćivanja mnogo više od istančanog uživanja nepca. To je umijeće političkog i društvenog komuniciranja, dokaz uvažavanja gosta, kulturološka osobana karta zemlje iz koje dolazite, potvrda vaše osobne uljuđenosti, iskustva, maštovitosti, pa i duhovitosti.” U knjizi se nalaze i recepti za jela koja je priređivala i spavljala za takve svečane prigode.

+385 1 6130 112. Mein Konto Davorka Vukov - Colić: Tajne hrvatske diplomatske kuhinje Alles Walzer Dugogodišnja novinarka Davorka Vukov Colić od 2000.

Slanje pošiljke poštom. Alles Walzer : Tajne hrvatske diplomatske kuhinje. Svake veleposlaničke godine mojega supruga u Beču, bili smo službeni gosti barem nekoliko balova.

POVEZANE KNJIGE