Stilus kolekcija – Serijal Pokorna

Stilus kolekcija – Serijal Pokorna - Sue Me, Tara | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sue Me, Tara
DIMENZIJA
8,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Stilus kolekcija – Serijal Pokorna.pdf
ISBN
9535036575407

OPIS

U prvom dijelu istoimene erotske trilogije autorica upoznaje s Abigail King, knjižničarkom iz New Yorka koja želi iskoračiti iz svog uobičajenog života te ispuniti sve svoje skrivene fantazije. Nathaniel West je bogat, uspješan i iznimno privlačan muškarac koji upravo traži novu pokornu partnericu. Iako nesigurna i u strahu, Abigail se odlučuje upustiti u ludu i strastvenu avanturu, pokušavajući pritom ne izgubiti svoje srce (ali i osvojiti njegovo).Drugi dio erotske trilogije Dominantan koji govori o odnosu između mladog i atraktivnog Nathaniela Westa, bogatog i uspješnog poslovnog čovjeka, i Abigail King, bivše knjižničarke koju će odabrati za ulogu podređene seksualne partnerice. Ugovor koji će s njom potpisati strogo će definirati njihov status doma i “pokorne”, svodeći ga na u početku isključivo na zajednički vikend sadomazohističkih egzibicija u kojem će “pokorna” Abigail morati bespogovorno udovoljavati svome gospodaru. Pisan iz muške vizure Nathaniela Westa, u romanu će postajati sve očitije da se emocije, strogo isključene iz spomenutog ugovora, sve više probijaju ispod hladne i arogantne površine ovog muškarca te da mu Abigail znači mnogo više od pokorne seksualne partnerice…Treći dio erotske trilogije Obuka koji govori o odnosu između mladog i atraktivnog Nathaniela Westa, bogatog i uspješnog poslovnog čovjeka, i Abigail King, bivše knjižničarke koju će odabrati za ulogu podređene seksualne partnerice. S vremenom će njihovo sadomazohističko seksualno partnersvo, koje je Nathaniel strogo definirao ugovorom, prerasti u strastvenu ljubavnu vezu. Međutim, potpunom ispunjenju i prepuštanju ispriječit će se Nathanielove mračne tajne iz prošlosti. Odlučna da se bori za njihovu ljubav, Abigail će se morati pripremiti za obračun s njegovim dugogodišnjim demonima…

Le Maître La Soumise By Tara Sue Me Books On Google Play. Tara Sue Me 40 Books Available Chapters Indigo Ca.

Gorka zemlja (2018) danas "Gorka zemlja" je priča o legendarnoj ljubavi koja počinje u Istanbulu tokom 1970-ih i nastavlja se u plodnim zemljama Cukurove u južnoj Turskoj kroz kušnje zla,... Pitbuli i kažnjenici (2009) danas. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet.

POVEZANE KNJIGE