Vladimir i Matilda meki uvez

Vladimir i Matilda meki uvez - Vuković Runjić, Milana | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vuković Runjić, Milana
DIMENZIJA
6,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Vladimir i Matilda meki uvez.pdf
ISBN
5474553200339

OPIS

Čarobnjak Vladimir i njegova petogodišnja kći Matilda imaju zelenu kožu i žive u stablu. Iako Vladimir iz njega najradije nikada ne bi izlazio, znatiželjna Matilda želi upoznati svijet i, više od svega, imati prijatelje. Ne pomaže joj ni to što joj je mamu, inače dobru vješticu, začarao zli čarobnjak pa ih je napustila. Ovaj bajkoviti roman univerzalna je priča o dječjoj znatiželji, toleranciji, prijateljstvu te dobru i zlu.

jamči sigurnost podataka koji se koriste u procesu kupnje. Proces autorizacije podataka odvija se u sklopu T- Com Pay Way sustava zaštićenim SSL sigurnosnim protokolom sa 128-bitnom ... Nova izdanja knjiga za djecu i mlade.

Kako ih je svojedobno napustila majka, dobra vještica Vesna, Vladimir je suočen s time da treba odgajati jogunastu malu vješticu, a pritom se što manje služiti čarobnim štapićem... Vladimir i Matilda. U stablu platane u vrtu na zapadnom rubu grada žive čarobnjak Vladimir i njegova petogodišnja kći Matilda.

POVEZANE KNJIGE