Stilus kolekcija – Serijal KGI 4-6

Stilus kolekcija – Serijal KGI 4-6 - Banks, Maya | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Banks, Maya
DIMENZIJA
7,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Stilus kolekcija – Serijal KGI 4-6.pdf
ISBN
5788107896048

OPIS

Četvrta knjiga iz serijala o braći Kelly Šapat u tami. Najmlađi od braće, Nathan, nalazi se negdje u zarobljeništvu i svakodnevno je mučen. U trenutku kada dotakne dno začuje ženski glas koji ga moli da ne odustane, što mu pomaže izdržati i dočekati spas. Tko je njegov anđeo, postoji li ili je Nathan poludio pitanja su na koja glavni lik dobije odgovore u trenutku kada mu se isti glas ponovno javi i zatraži pomoć. Peta knjiga Odjeci u zoru. Grace Peterson u bijegu je i skriva se zbog grupacija koje ju žele zbog njene iscjeliteljske moći. Član KGI-jeva tima, Rio dobiva zadatak da ju pronađe, vrati i zaštititi od opasnosti koja vreba. Priča o ljubavi i zajedništvu koje nastaju usred opasnosti i akcije. Šesta knjiga Nijanse sive. P. J. Rutheford, odmarajući se u omiljenom baru od netom završene naporne misije, iznenada susreće svoje neprijatelje, bivše kolege zbog čije je podvale morala napustiti S.W.A.T. Tijekom okršaja s njima u pomoć joj priskače Cole, njezin iznimno privlačni kolega. Nakon strastvene noći koju su proveli i u kojoj joj je Cole priznao da je doputovao u Denver samo zbog nje, oboje će biti svjesni da je u pitanju mnogo više od puke požude. Odmah potom K.G.I. pozvat će ih u novu misiju koju će P. J. zbog nekih osobnih obračuna nenadano napustiti. Međutim, Cole i ostale kolege neće odustati od potrage za svojom neustrašivom i odanom kolegicom…

Pasūtiet zvanot pa tālruni 29228161 Kā mūs atrast? Teorija tēmā Valodas emocionāli ekspresīvie stili. Izvēloties valodas stilu, autors domā ne tikai par sava teksta uzdevumu jeb funkcijām, bet arī par tā ietekmi un emocijām, ko tas rada. Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę.

Stilus knjiga, izdavačka kuća s najpopularnijim naslovima svjetske i domaće književne scene. 13.lt neatsako už vartotojų pateiktos foto, video ar tekstinės medžiagos autorystę ir jos netikrina.. Svetainėje publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone.

POVEZANE KNJIGE