Hrvatski patriotizam

Hrvatski patriotizam - Tomac, Zdravko | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tomac, Zdravko
DIMENZIJA
11,40 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatski patriotizam.pdf
ISBN
8365287895534

OPIS

Preobraćeni političar, pisac i profesor u knjizi koju proglašava svojom ispovijedi iskazuje stavove o hrvatskoj povijesti, sadašnjosti i budućnosti, suvremenim neprijateljima Hrvatske, ustaštvu, važnosti Crkve za nacionalni identitet Hrvatske, značaju pozdrava „Za dom spremni“ u Domovinskom ratu i ostalim temama koje smatra neizostavnima kada se govori o hrvatskom patriotizmu.

Osim toga se koristi i pojam domoljublja ili ponosa na vlastiti narod i može biti temeljen na vrlo različitim karakteristikama ili aspektima naroda, kao što je jezik, kultura, politika, povijest ili šport. ... Hrvatski jezični portal  patriotizam.

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . Uporaba pojma. Pojam "nacionalizam" se u jeziku koristi u pozitivnom, i u negativnom smislu: u pozitivnom smislu nacionalizam je isto što i domoljublje (patriotizam), te je taj pojam u europskom 18.

POVEZANE KNJIGE