Život pod uličnim svjetiljkama

Život pod uličnim svjetiljkama - Zaharija, Dinko | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zaharija, Dinko
DIMENZIJA
11,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Život pod uličnim svjetiljkama.pdf
ISBN
7684952078154

OPIS

Život Dinka Zaharije najbolji je primjer, ali i poticaj svakom nevoljniku koji dotakne dno da odluči ponovno ustati i krenuti dalje nekim novim, boljim putem. Stoga je iznimno važno što je Zaharija odlučio upravo to opisati u ovom, po temi, u hrvatskom književnom stvaralaštvu, jedinstvenom djelu. A sve s cilje, kako kaže, da drugi nauče iz njegovih pogrješaka, kako ne bi i sami prošli put od obiteljskog situiranog života, preko ovisnosti do beskućništva i napuštenosti. – fra Siniša Pucić

Horde lopova harale su ... Sada ima posao i nov život, a svoje iskustvo sažeo je u knjizi "Život pod uličnim svjetiljkama", piše Jutarnji list. U četvrtak u 18 sati u Gradskoj knjižnici na Starčevićevu trgu u Zagrebu održala se promocija Zaharijine knjige. Ulične svjetiljke, Rijeka, Croatia.

Prvo Prenoćište za beskućnike na području tadašnje države osnovano je 1945. godine u Zagrebu u ulici Grgura Ninskog. RED- Crkvena institucija, pod autoritetom Crkve, koja odobrava način života, potvrđuje Pravilo i Konstitucije, Međunarodni Statut i Obrednik.

POVEZANE KNJIGE