Što je ostalo iza nje

Što je ostalo iza nje - Wiseman, Ellen Marie | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Wiseman, Ellen Marie
DIMENZIJA
12,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Što je ostalo iza nje.pdf
ISBN
1487254331654

OPIS

Roman ujedinjuje patnju i snagu dviju mladih žena, Izzy i Clare, rođenih u različito vrijeme, koje povezuje borba s neshvaćanjem okoline i s predrasudama. Autorica izmjenom perspektiva stvara duboku i napetu priču o borbi za pripadanjem. Izzy se suočava s uspomenama na ubijenog oca i majkom koja je u zatvoru kada je primorana posjetiti psihijatrijsku bolnicu Willard State gdje pronalazi dokumente o bivšoj pacijentici Clari. Ganuta nepravdom koja joj se dogodila, odlučuje joj pomoći pronaći kćer…

Pre jedne decenije, Izzyina majka je hladnokrvno ubila svog supruga, Izzyinog oca, dok je spavao. Slomljena majčinim očiglednim ludilom, Izzy, koja sada ima sedamnaest godina, ne želi da poseti majku u zatvoru.

Ali, njezini novi ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Što je ostalo iza nje autora Wiseman, Ellen Marie. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Što je ostalo iza nje 99,00 kn .

POVEZANE KNJIGE