Komedija sa stavom

Komedija sa stavom - Vučić đekić, Dragana | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vučić đekić, Dragana
DIMENZIJA
3,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Komedija sa stavom.pdf
ISBN
2568424647975

OPIS

Stand-up komedija u proteklih je deset do petnaest godina postala jedan od važnih, a dosad znanstveno zanemarenih pa i pogrešno shvaćenih kulturnih fenomena. Stoga je ova knjiga, koja argumentirano pokazuje da glavni cilj stand-up komedije nije samo razonoda i nasmijavanje slučajne publike, kako je to naznačeno u većini dosadašnjih prikaza toga izvedbenog oblika, nego, ustvrđuje autorica, stand-up komedija svojim najboljim izdanjima uspijeva objediniti tri cilja: nasmijati publiku, kritizirati i stvoriti atmosferu opuštanja i rasterećenja. -akademik Boris Senker

Material type: Text Series: Posebno izdanje / Naklada Jesenski i Turk. Publisher: Zagreb : Naklada Jesenski i Turk, 2017 Description: 221 str.

Stand-up komedija u proteklih je deset do petnaest godina postala jedan od važnih, a dosad znanstveno zanemarenih pa i pogrešno shvaćenih kulturnih fenomena. Stoga je ova knjiga, koja argumentirano pokazuje da glavni cilj stand-up komedije nije samo razonoda i nasmijavanje slučajne publike, kako je to naznačeno u ... Dragana Vučić Đekić.

POVEZANE KNJIGE