Mađarska rečenica

Mađarska rečenica - Nikolaidis, Andrej | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nikolaidis, Andrej
DIMENZIJA
11,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Mađarska rečenica.pdf
ISBN
7198189619063

OPIS

Mađarska rečenica Andreja Nikolaidisa je roman, je rečenica, a rečenica se čita u dahu, pa zato najsnažnije udahnite i uronite u priču, u monolog u kojem pripovjedač svako malo citira svog pokojnog prijatelja i alter ego, možda svoj id, pisca, samoubojicu Joea, opsjednutog samoubojicom iz Portboa, Walterom Benjaminom i njegovim izgubljenim-nenapisanim rukopisom…

Kako da kupim? ... Mađarska rečenica metafora je života rasutih i iščašenih iz svojih domova, onih koji su razoreni i uništeni do temelja, odnosno, Nikolaidis jako dobro zna da su izbjeglički i razoreni identiteti pravilo a nikako izuzetak našeg vremena. …..

Search results. Show all Mađarska rečenica Andreja Nikolaidisa je roman, je rečenica, a rečenica se čita u dahu, pa zato najsnažnije udahnite i uronite u priču, u monolog u kojem pripovjedač svako malo citira svog pokojnog prijatelja i alter ego, možda svoj id, pisca, samoubojicu Joea, opsjednutog samoubojicom iz Portboa, Walterom Benjaminom i njegovim ... Andrej Nikolaidis dobitnik Nagrade "Meša Selimović" Nagradu "Meša Selimović" za najbolji roman objavljen u 2016.

POVEZANE KNJIGE