U vodu

U vodu - Hawkins, Paula | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hawkins, Paula
DIMENZIJA
10,33 MB
NAZIV DATOTEKE
U vodu.pdf
ISBN
4891072845703

OPIS

Novi roman iz pera Paule Hawkins, autorice velikog svjetskog hita Djevojka u vlaku, napeti je psihološki triler o neuhvatljivosti istine i obitelji koja se raspada zbog tajni. Samohranu majku pronađu mrtvu u rijeci koja teče kroz gradić. Ranije tog ljeta, osjetljiva tinejdžerica dočekala je istu sudbinu. Njih dvije nisu prve žene koje su umrle u tim tamnim vodama, ali njihove smrti uznemirile su rijeku i njezinu povijest i iskopale davno potopljene tajne. Iza utopljenice ostala je usamljena petnaestogodišnja kći. Bez oca i majke, i sad bez ijednog prijatelja, našla se na skrbi majčine sestre, neznanke koja ju plaši i koju su dovukli na mjesto iz kojeg je namjerno pobjegla – mjesto za koje se zaklela da se u njega nikad neće vratiti. Jednako napetim stilom i pronicavim razumijevanjem ljudskih nagona, kojima je očarala milijune čitatelja diljem svijeta svojim senzacionalnim prvijencem Djevojka u vlaku, Paula Hawkins donosi novo, uzbudljivo, duboko intrigantno štivo o varljivosti osjećaja i sjećanja, kao i o razornom utjecaju prošlosti na sadašnjost. Pazite se mirne površine – nikad ne znate što vreba ispod nje! PAULA HAWKINS petnaest je godina radila kao novinarka prije no što se okušala u pisanju romana. Rođena i odrasla u Zimbabveu, Paula se 1989. preselila u London i otad živi ondje. Njezin prvi triler, Djevojka u vlaku, postao je veliki svjetski hit i prodao se u gotovo 20 milijuna primjeraka diljem svijeta. Objavljen na više od četrdeset jezika, bio je najprodavaniji svjetski bestseler i hit na kinoblagajnama s Emily Blunt u glavnoj ulozi. U vodu je njezin drugi kriminalistički roman.

16 srpnja, 2020 Završeno je ljetno seniorsko prvenstvo Hrvatske koje se održalo u Zadru 10.-11.7.2020. u organizaciji HSSV-a, dok je priređivač natjecanja bio KSV „Zadar" Nastupili smo sa 12 natjecatelja i to: Baće Tara ... Skokovi u vodu su natjecateljski sport u kojem je cilj skakača što efektnije, uz prezentaciju akrobatskih gimnastičkih elemenata tijekom skoka, skočiti u vodu s povišenog mjesta.

Nakon džemreta počinju babine huke koje, po legendi, traju ... Re: Nanopahuljice za čistu vodu i okoliš - novo ču Inače eksperti iz kemije, matematike, biologije i sl. Jedva čekaju da se zaposle u školi za 6000kn plaće, uz obavezno članstvo u HDZ-u, dok na satu djeca tipkaju po mobitelu, psuju a trećina razreda ima "poremećaje" koji to nisu nego su samo razmažena bagra čije roditelje nije briga. U novom su fotokatalizatoru, jednostavno govoreći, sjedinjene tri kemijske inovacije: lomljenje nanolistova gG 3 N 4 na nanopahuljice, dopiranje fosforom i vezivanje srebra.

POVEZANE KNJIGE