Par iz susjedstva

Par iz susjedstva - Lapena, Shari | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lapena, Shari
DIMENZIJA
12,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Par iz susjedstva.pdf
ISBN
6397156403568

OPIS

Par iz susjedstva je proglašen najpopularnijim trilerom 2016. godine koji je pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama. NIKAD NE ZNAŠ ŠTO SE ZBIVA S DRUGE STRANE ZIDA. Susjeda ti je rekla da ne želi da dovedeš svoju šestomjesečnu bebu na njezinu proslavu. Ništa osobno, samo ne može podnijeti bebin plač. Suprug ti je rekao da će sve biti u redu. Na kraju krajeva, prvi ste susjedi. Ponijet ćete monitor za bebe i svakih pola sata naizmjence provjeravati dijete. Tvoja je kći spavala kad si ju zadnji put provjerila. Ali sad, dok juriš stubama u svojoj sablasno tihoj kući, tvoji najgori strahovi postaju stvarnost. Tvog djeteta nema. Nikad prije nisi morala pozvati policiju. A sad su policajci u tvojoj kući, i tko zna što će u njoj pronaći.

Probudite se u bolnici, a nemate pojma kako ste dospjeli tamo. Prvi par su Adam Kromer i Gordana Marelli, koje doduše nisu spojili stručnjaci nego su se sami spojili nakon showa, vjenčali i dobili bebu, a drugi par iz Braka na prvu čine članica tima stručnjaka Ingrid Divković i kandidat Luka Budak. Slični rasplet dogodio se i u američkoj verziji reality showa Married at first sight. Par iz susedstva.

Kora je nestala. Sumnja odmah pada na roditelje.

POVEZANE KNJIGE