Par iz susjedstva

Par iz susjedstva - Lapena, Shari | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lapena, Shari
DIMENZIJA
9,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Par iz susjedstva.pdf
ISBN
9810022341862

OPIS

Par iz susjedstva je proglašen najpopularnijim trilerom 2016. godine koji je pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama. NIKAD NE ZNAŠ ŠTO SE ZBIVA S DRUGE STRANE ZIDA. Susjeda ti je rekla da ne želi da dovedeš svoju šestomjesečnu bebu na njezinu proslavu. Ništa osobno, samo ne može podnijeti bebin plač. Suprug ti je rekao da će sve biti u redu. Na kraju krajeva, prvi ste susjedi. Ponijet ćete monitor za bebe i svakih pola sata naizmjence provjeravati dijete. Tvoja je kći spavala kad si ju zadnji put provjerila. Ali sad, dok juriš stubama u svojoj sablasno tihoj kući, tvoji najgori strahovi postaju stvarnost. Tvog djeteta nema. Nikad prije nisi morala pozvati policiju. A sad su policajci u tvojoj kući, i tko zna što će u njoj pronaći.

Dobar dio priče donosi i medijsko praćenje ovog događaja, uzbudljivi prevrat u kojem par ucviljenih roditelja postaje dvoje totalno neodgovornih ljudi koji su maleno dijete ... Kylie Jenner i Travis Scott prije nekoliko su dana zajedno proveli Dan zaljubljenih, a s njima je bila i zajednička trogodišnja kćerkica Stormi. Šetali su na pješćanoj plaži u Santa Barbari, a zaista su izgledali kao i svaki drugi par iz susjedstva, osim što su daleko od toga.

Knjiga pod nakladom Mozaik knjiga izdana je kao meki uvez uvez. Pročitajte više. Par iz susjedstva je proglašen najpopularnijim trilerom 2016.

POVEZANE KNJIGE