Žirafe plesati ne znaju

Žirafe plesati ne znaju - Andreae, Giles | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Andreae, Giles
DIMENZIJA
8,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Žirafe plesati ne znaju.pdf
ISBN
1763212896856

OPIS

Slikovnica “Žirafe plesati ne znaju” je prava žirafa među slikovnicama. Veća je od drugih, a osim veličine, krase je i žive boje koje privlače pažnju i pozivaju na druženje. Svake godine se u afričkoj đungli održava svečani ples na kojem životinje pokazuju svoje plesno umijeće. I žirafa Žiro želi sudjelovati, ali zna da mu ples baš i nije jaka strana. Kao da mu ta spoznaja nije bila dovoljna, još su mu se i životinje narugale.

Osim Žire! Jer njemu ples nije jača strana. Čim ga tamo ugledaju, ž ŽIRAFE PLESATI NE ZNAJU.

29/08/2017; No comment; Kada mi je stigla malena hrpica novih Profilovih slikovnica, razgledavala sam te šarene naslovnice i ova nije bila jedna od onih koja mi je prva privukla pozornost. Štoviše, čak mi je, zbog te čudne žirafe na naslovnici, cijela izgledala nekako ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Žirafe plesati ne znaju autora Andreae, Giles, Parker - Rees, Guy.

POVEZANE KNJIGE