Zdravo, dragi ubojice!

Zdravo, dragi ubojice! - Vadanjel, Radenko | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vadanjel, Radenko
DIMENZIJA
9,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Zdravo, dragi ubojice!.pdf
ISBN
6149108845898

OPIS

Naizgled nemotiviran pokušaj ubojstva sjekirom jedne tople ljetne noći — pokušaj koji završava ubojstvom potencijalnog ubojice — u zapuštenoj dvokatnici na rubu divljine, u pitoresknoj provinciji, nagrđenoj tek nazočnošću ljudskih stvorova boschovskih fizionomija što obitavaju u svojim ogromnim kućerinama bdijući nad zgrnutim imutkom, ustalasat će zatomljena sjećanja, pokrenuti niz mračnih događaja i potvrditi da je Nietzsche bio u pravu kad je rekao da nas posljedice naših djela drže u nemilosti ne obazirući se na činjenicu da smo se u međuvremenu ‘popravili’, kao što je bio u pravu i kad je rekao da sve prešućene istine postaju otrovne, i, dodajmo, ubojite. Kratki roman Zdravo, dragi ubojice! Radenka Vadanjela bavi se poniranjem u ponore ljudskih duša i navodi čitatelja na temeljito preispitivanje uvriježenih predodžbi o pojmovima žrtve i krvnika.

Šuma je polako ulazila u jesen. Požutjelo lišće osipalo se sve više, stvarajući debeli sloj humusa pomiješan sa žirom i gustom paprati koju su pasla krda divljih svinja, toveći se do nevjerojatnih proporcija.

Use up arrow (for mozilla firefox browser alt+up arrow) and down arrow (for mozilla firefox browser alt+down arrow) to review and enter to select. Šta bolje upija krv: keramičke pločice u predsoblju ili parket u spavaćoj sobi? Roman Zdravo, dragi ubojice! počinje slično trileru. Tek pošto napusti postelju da bi u kuhinji isekao antidepresiv... Radenko Vadanjel rođen je 1962.

POVEZANE KNJIGE