Zdravo, dragi ubojice!

Zdravo, dragi ubojice! - Vadanjel, Radenko | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vadanjel, Radenko
DIMENZIJA
9,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Zdravo, dragi ubojice!.pdf
ISBN
2143886181800

OPIS

Naizgled nemotiviran pokušaj ubojstva sjekirom jedne tople ljetne noći — pokušaj koji završava ubojstvom potencijalnog ubojice — u zapuštenoj dvokatnici na rubu divljine, u pitoresknoj provinciji, nagrđenoj tek nazočnošću ljudskih stvorova boschovskih fizionomija što obitavaju u svojim ogromnim kućerinama bdijući nad zgrnutim imutkom, ustalasat će zatomljena sjećanja, pokrenuti niz mračnih događaja i potvrditi da je Nietzsche bio u pravu kad je rekao da nas posljedice naših djela drže u nemilosti ne obazirući se na činjenicu da smo se u međuvremenu ‘popravili’, kao što je bio u pravu i kad je rekao da sve prešućene istine postaju otrovne, i, dodajmo, ubojite. Kratki roman Zdravo, dragi ubojice! Radenka Vadanjela bavi se poniranjem u ponore ljudskih duša i navodi čitatelja na temeljito preispitivanje uvriježenih predodžbi o pojmovima žrtve i krvnika.

ime ubojice nije objavljeno, no 2012., 12-godišnji dječak u Marylandu premlatio je do smrti svoju polusestru koja je živjela s njima. Dječak je priznao da ju je udario šest puta, no obdukcija je pokazala više od 50 unutarnjih i vanjskih ... Konkurencija za nagradu Fran Galović niti jedne godine nije bila jača.

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 87706 ... Radenko Vadanjel: Zdravo, dragi ubojice! (ulomak iz romana) Urednik dana 19 prosinca, 2017 / Comments closed .

POVEZANE KNJIGE