Tri priče o nama

Tri priče o nama - Barnett, Laura | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Barnett, Laura
DIMENZIJA
5,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Tri priče o nama.pdf
ISBN
9379644836430

OPIS

Eva i Jim su devetnaestogodišnjaci te studiraju u Cambridgeu kad im se 1958. godine putevi prvi put sastanu. Jim hoda stazom kad žena, koja mu je prilazila na biciklu, naglo skrene kako bi izbjegla psa. Ono što uslijedi odredit će ostatak njihova života. Slijedimo tri različite inačice njihove budućnosti – zajedničke i odvojene – a njihova ljubavna priča poprima različite inkarnacije te zaokreće do završetka u današnje vrijeme. TRI PRIČE O NAMA izniman je prvijenac o izborima koje donosimo i o različitim putevima kojim nas život može odvesti. Što ako bi jedna mala odluka mogla promijeniti tijek vašega života? Malo o autorici: Laura Barnett je spisateljica, novinarka i kazališna kritičarka. Radila je u redakciji Guardiana i Daily Telegrapha, a sada je samostalna novinarka te piše članke o umjetnosti i istaknute članke za Guardian, Observer i Time Out te za nekoliko drugih državnih novina i časopisa. Laura je rođena 1982. godine u južnom Londonu, gdje sada živi sa suprugom. Na Sveučilištu Cambridge studirala je španjolski i talijanski te novinarstvo na Gradskom sveučilištu u Londonu. Laura je objavljivala i novele, za koje je osvojila nekoliko nagrada. Tri priče o nama njezin je prvi roman.

Dežurale su 22 ekipa hitne pomoći, plus jedna pedijatrijska i ... U ovom ću tekstu ukratko spomenuti tri priče za djecu kojima je zajednička odlika da govore o važnosti doma i obitelji. Lord se vraća kući Igrani film Lassie se vraća kući ( Lassie Come Home , Fred M.

Može li jedna mala odluka promijeniti tijek vašega život? Što bi bilo da ste rekli da? Neki trenuci promijene život. Eva i Jim su devetnaestogodišnjaci te studiraju u Cambridgeu kad im se 1958.

POVEZANE KNJIGE