Vježbenica za uvježbavanje izgovora glasa Š

Vježbenica za uvježbavanje izgovora glasa Š PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Vježbenica za uvježbavanje izgovora glasa Š.pdf
ISBN
9215858965442

OPIS

Zanimljivo i funkcionalno usustavljena vježbenica s nizom vježbi za izgovor riječi koje sadržavaju glas š namijenjena je djeci predškolske i školske dobi koja imaju teškoće u izgovoru toga glasa. Nizovi primjera u kojima se glas š nalazi na različitim mjestima glasovnoga lanca upotpunjeni su zanimljivim sličicama koje asociraju dijete na izgovor određene riječi čiji je sastavni dio i slog s glasom š. Obilje primjera, zanimljiv slikovni materijal i kratak rječnik na kraju vježbenice omogućuju kreativnu uporabu vježbenice stručnjacima logopedima, ali i roditeljima i učenicima koji samostalno žele usavršiti svoj izgovor.

Različiti tipovi dislalije podrazumevaju odsustvo glasa (iba umesto riba), zamenjivanje nerazvijenog glasa glasom koji već postoji (liba umesto riba, ljulja umesto juja), ili distorziju glasa (glas se može prepoznati ali u manjoj ili većoj meri odstupa od normalnog kvaliteta), što su šuškanja, vrskanja i slične ... Vježbenica za uvježbavanje izgovora glasa Š / Ljiljana Banek, Danijela Guberina ; [ilustrator Marijana Jelić] Banek, Ljiljana Zagreb : Školska knjiga, 2007 knjiga Za posudbu 2 Ova vježbenica sadržava mnoge liste riječi za uvježbavanje pravilnoga izgovora koje su predstavljene kao različite aktivnosti. Tako se smanjuje zamor koji se može javiti nakon uzastopnog ponavljanja istih riječi jer su liste riječi predstavljene kao zabavne aktivnosti. ONLINE LOGOPEDSKE VJEŽBE.

S-Z-C, Č-Š-Ž, S-C-Z-Č-Š-Ž, Č-Ć,L-R. Odgojitelji starijih vrtićkih skupina i učitelji vježbenicu mogu primijeniti i u grupnom radu.

POVEZANE KNJIGE