Ruša je slutila

Ruša je slutila - Bakran, Tamara | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bakran, Tamara
DIMENZIJA
3,30 MB
NAZIV DATOTEKE
Ruša je slutila.pdf
ISBN
2390510791947

OPIS

Ruša je slutila priča je o maloj znatiželjnoj i maštovitoj djevojčici, koja jednog dana, zajedno sa svojom letećom kućicom, hrabro kreće u pustolovinu u kojoj će upoznati Azura, čudesno i tajanstveno biće iz duboke zelene rijeke. Ruša će se brzo sprijateljiti s njime i krenuti na putovanje, kako bi zajedno mogli uživati u mirisnim i živopisnim ljepotama netaknute riječne prirode.

Rezultati pretrage. Prikaži sve Maštovita kućica (iz slikovnice Ruša je slutila - dodatna nastava iz hrvatskog jezika ) ... Ruša.

Nakon čitanja priče sudionike očekuje kreativna radionica u cilju poticanja čitanja i promoviranja novih izdanja za djecu i mlade. SUDJELUJU: radionica je namijenjena djeci nižih uzrasta (6-8 godina) Ruša je slutila Bakran Tamara "Ruša je slutila", peta slikovnica pjesnikinje i spisateljice za djecu Tamare Bakran (1979.), koju je oslikala Margareta Peršić, izdvojila se zimus iz domaće produkcije dječje knjige nominacijom za nagradu Libar za vajk, da bi se u Puli, na sajamskom štandu s nominiranim naslovima, eterično plavjela i ... Ruša je slutila priča je o maloj znatiželjnoj i maštovitoj djevojčici, koja jednog dana, zajedno sa svojom letećom kućicom, hrabro kreće u pustolovinu u kojoj će upoznati Azura, čudesno i tajanstveno biće iz duboke zelene rijeke.

POVEZANE KNJIGE