Maša i učiteljica

Maša i učiteljica - Pilić, Sanja | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pilić, Sanja
DIMENZIJA
10,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Maša i učiteljica.pdf
ISBN
2725844518036

OPIS

Maša zna da je učiteljica vrlo važna osoba u životu svakog djeteta. Kako vrtićke, tako i školske učiteljice nauče djecu mnoge stvari korisne za čitav život. Kako da im Maša zahvali na svemu što su ju naučile? Može li joj u tome pomoći jedan žuti naslonjač?Priča pogodna za početnike u čitanju Lako čitljiva slova Ilustracije u bojiSanja Pilić rođena je 1954. godine u Splitu. Završila je Školu primijenjene umjetnosti, fotografski odsjek. Radila je kao fotografkinja, trik-snimateljica i koloristica na crtanom filmu.Surađivala je s Autonomnom ženskom kućom iz Zagreba i radila sa zlostavljanom djecom. Članica je raznih prosudbenih odbora za dječje stvaralaštvo. Nastupa u školama na dječjim literarnim druženjima. Katkad se bavi novinarstvom.Njezini tekstovi prevedeni su na slovenski, engleski, njemački, nizozemski, talijanski i mađarski jezik.Živi i radi u Zagrebu.

Kod nas je cijena uvijek ista bez obzira na vrstu plaćanja i broj rata! Dodaj u košaricu. Značajke.

Pročitajte više. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Maša i učiteljica autora Pilić, Sanja. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Maša i učiteljica MAŠA I UČITELJICA još je jedna knjižica iz serije o djevojčici Maši omiljene dječje spisateljice Sanje Pilić.

POVEZANE KNJIGE