Belgravia

Belgravia - Fellowes, Julian | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fellowes, Julian
DIMENZIJA
9,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Belgravia.pdf
ISBN
1963395229451

OPIS

Uvečer, 15. lipnja 1815., krema britanskoga društva okupila se u Bruxellesu na zabavi koju će povijest pamtiti kao jednu od najtragičnijih − na balu vojvotkinje od Richmonda. Jer bila je to večer uoči bitke kod Waterlooa i mnogi naočiti mladići koji su plesali na balu već će se sutradan naći na bojnome polju. Za Sophiju Trenchard, mladu i lijepu kćer glavnoga Wellingtonova dobavljača, ta će večer sve promijeniti. No, tek dvadeset pet godina poslije, kada se obitelj Trenchard u usponu društvenom ljestvicom preseli u mondenu novu četvrt Belgraviju, osjetit će se prave posljednice toga trenutka. Jer u ovome novom svijetu, u kojem se plemstvo miješa s novopečenim bogatašima, neki bi voljeli da tajne prošlosti ostanu skrivene… Julian Fellowes višestruko je nagrađivan glumac, pisac, redatelj i producent. Kao tvorac, pisac i izvršni producent uspješne televizijske serije Downton Abbey, Fellowes je nagrađen s tri nagrade Emmy. Napisao je dva prozna međunarodna bestselera, Snobovi i Prošlo nesavršeno vrijeme te scenarij za film Gosford Park, za koji je nagrađen Oscarom. Pisao je scenarije za mnoge druge filmove, među kojima se ističu Sajam taštine, Mlada Victoria i Romeo & Juliet. Godine 2011. dodijeljen mu je nenasljedni naslov viteza. Fellowes živi u Dorsetu i Londonu sa suprugom Emmom.

Part of London's fashionable West End, it has many residential squares featuring large 19th-century houses. Belgravia is part of the Belgravia is an entertainment, first and foremost -- and a cracking good one at that -- but it also serves as a biting critique of the unearned shame spurred by prejudice that severs our ... Belgravia is a story of secrets and scandals amongst the upper echelon of London society in the 19th Century.

vijeka, je vlasništvo kompanije Grosvenor Estate, koja također posjeduje i veliki dio nedalekog ... Belgravia premieres Sunday, Feb. 14, 2021 on CBC Gem.

POVEZANE KNJIGE