Igra skrivača

Igra skrivača - Green, Linda | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Green, Linda
DIMENZIJA
5,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Igra skrivača.pdf
ISBN
8062834729817

OPIS

U TRENU MOŽETE IZGUBITI SVE. Jedan, dva, tri… Lisa Dale zatvorila je oči i počela brojati do sto u igri skrivača. Kad ih je otvorila, više nije bilo njezine četverogodišnje kćeri Elle. Nestala je bez traga. Policija, mediji i Lisina obitelj misle da znaju tko je Ellu oteo. No, što ako je nije oteo stranac? Što ako je ta osoba uvjerena da je to što radi dobro? I što ako je Lisina djevojčica u opasnosti da nestane zauvijek? “Pametno i uvjerljivo. Ovo je hrabra priča, dirljiva sve do posljednje riječi.” -DOROTHY KOOMSON, autorica bestselera s liste Sunday Timesa “Majstorski izvedena knjiga, napeta kao oštrica žileta.” -AMANDA PROWSE, prva na listama bestselera

siječnja 2005. Dobio je većinom negativne kritike. Prase se igra skrivača sa svojom prijateljicom Kokom, a djeca im se, čitajući, pridružuju u potrazi i pri tom uče brojati.

Neumorna, neiscrpna, a čini se kao da je i nezaustavljiva. Kiša pada već danima.

POVEZANE KNJIGE