Igra skrivača

Igra skrivača - Green, Linda | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Green, Linda
DIMENZIJA
3,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Igra skrivača.pdf
ISBN
2727008381305

OPIS

U TRENU MOŽETE IZGUBITI SVE. Jedan, dva, tri… Lisa Dale zatvorila je oči i počela brojati do sto u igri skrivača. Kad ih je otvorila, više nije bilo njezine četverogodišnje kćeri Elle. Nestala je bez traga. Policija, mediji i Lisina obitelj misle da znaju tko je Ellu oteo. No, što ako je nije oteo stranac? Što ako je ta osoba uvjerena da je to što radi dobro? I što ako je Lisina djevojčica u opasnosti da nestane zauvijek? “Pametno i uvjerljivo. Ovo je hrabra priča, dirljiva sve do posljednje riječi.” -DOROTHY KOOMSON, autorica bestselera s liste Sunday Timesa “Majstorski izvedena knjiga, napeta kao oštrica žileta.” -AMANDA PROWSE, prva na listama bestselera

3-6 7-11. MIŠO I ROBIN (Epizode prilagođene slijepima i slabovidnima) Igra skrivača.

Zaklopljene majčine oči bit će presudne. Kao djeci igra skrivača bila nam je jako draga i često smo je igrali. Skrivali smo se jedni od drugih po žbunju i kamenju, po štalama i pojatama, iza stabala i zidova, po sumraku i mraku.

POVEZANE KNJIGE