Pustila sam te

Pustila sam te - Mackintosh, Claire | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mackintosh, Claire
DIMENZIJA
12,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Pustila sam te.pdf
ISBN
8231433944105

OPIS

U djeliću sekunde, život Jenne Gray pretvara se u noćnu moru. Njezina jedina šansa da opstane odlazak je od svega što poznaje i novi početak. Očajnički želeći pobjeći, Jenna odlazi u samotnu kolibu na velškoj obali, ali proganjaju je strahovi, tuga i sjećanja na okrutnu večer u studenom koja joj je zauvijek promijenila život. Malo-pomalo, Jenna počinje nazirati mogućnost sreće u budućnosti. Ali prošlost tek što je nije sustigla i posljedice će biti razorne… Jesu li vam se svidjeli romani Nestala i Djevojka u vlaku? Ako jesu, ovaj fascinantni triler prepun nenadanih obrata i o kojemu svi govore pravi je izbor za vas.

Please select facebook feed. Odredi po Ništa Popularnosti Prosječnoj ocjeni Datumu dodavanja Cijena: manje do veće Cijena: veće do manje.

Na vrhuncu karijere bila je 2010. godine kad je osvojila naslov svetske dvoranske i evropske prvakinje, trijumfovala u Dijamantnoj ligi, te pobedila na 18 od 20 mitinga na kojima je učestvovala. Nažalost, ne možemo prikazati sadržaj koji ste tražili ili sadržaj ne postoji.

POVEZANE KNJIGE