Glazba sjene

Glazba sjene - Garwood, Julie | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Garwood, Julie
DIMENZIJA
9,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Glazba sjene.pdf
ISBN
6569133379788

OPIS

Princeza Gabrielle od St. Biela kći je jednog od najutjecajnijih britanskih baruna, a njezina je ljepota poznata i izvan granica Britanije. Kralj Ivan dogovorio je njezino vjenčanje sa škotskim poglavarom Monroeom, kako bi osigurao mir u Visočju. Škotska je za Gabrielle tajnovita zemlja puna divlje ljepote koja je odmah osvoji. Putujući na vlastito vjenčanje uspijeva vidjeti visoravan kojom kralj Ivan, kao njezinim mirazom, želi osigurati savezništvo grubih i divljih Škota, ali i sprečava ubojstvo. Ipak, dogovoreno vjenčanje neće se dogoditi. Sudbina princeze Gabrielle krene u novom i uzbudljivom smjeru u trenutku kada, da bi spasila tuđi život, svojom strijelom ubija nepoznatog čovjeka. Njezino ubojstvo pokreće rat, a njezina ljepota i priča o izgubljenom blagu St. Biela uzrokom je intrige koja princezu Gabrielle odvodi u tvrđavu tajanstvenog gorštaka, poglavara Colma McHugha. Muškarca uz kojeg se, unatoč njegovoj gorštačkoj časti, ni Gabriellino srce ni tijelo neće osjećati sigurnima. Julie Garwood autorica je velikih svjetskih uspješnica, a njezini se romani često nalaze na vrhovima lista najprodavanijih knjiga. Naše su čitateljice već mogle uživati u romanima Vjenčanje, Tajna, Nevjesta, Trofej, Čast, Anđeo čuvar, Lavlja družica, Dvorci i Otkupnina. Roman Glazbasjene s engleskoga je prevela Aleksandra Barlović.

Biela kći je jednog od najutjecajnijih britanskih baruna, a njezina je ljepota poznata i izvan granica Britanije. Bivši upravitelj zagrebačkog zatvora Remetinec Jure Žulj, koji je u studenome 2014. nakon Bandićeva izlaska iz istražnog zatvora pod nikad rasvijetljenim okolnostima naglo umirovljen, nedavno je postao savjetnik specijalist u Upravi za zatvorski sustav u Ministarstvu pravosuđa i uprave..

Jure Žulj je zahtjev za odlazak u mirovinu, formalno gledano, podnio sam, ali ... Svoj zahtjev za umirovljenje tada je objašnjavao zamorom od stresnog i zahtjevnog posla u zatvorskom sustavu u kojem je radio punih 30 godina Bivši upravitelj zagrebačkog zatvora Remetinec Jure Žulj, koji je u studenome 2014. naglo umirovljen, nedavno je postao savjetnik specijalist u Upravi za ... Julie Garwood - Glazba sjene Nakladnik: Mozaik knjiga Format: 14.2x20.

POVEZANE KNJIGE