Maestra

Maestra - Hilton, L.S. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hilton, L.S.
DIMENZIJA
8,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Maestra.pdf
ISBN
8568979190579

OPIS

Maestra, djelo napisano perom engleske povjesničarke i kritičarke umjetnosti Lise Hilton (L.S. Hilton), prvi je nastavak u trilogiji koja se dotiče gorućih tema poput feminizma, nasilja i ekstremnih seksualnih iskustava u uzbudljivoj radnji ukrašenoj putovanjima iz snova i predivnim umjetničkim djelima. Proglašena od mnogih medijskih kuća jednim od najboljih trilera godine, Maestra je priča o Judith Rashleigh, pomoćnici u prestižnoj aukcijskoj kući u Londonu. Judith noću radi kao hostesa u nimalo privlačnom noćnom klubu na West Endu, mjestu gdje zalazi vrlo bogata klijentela – premda njezine slobodne aktivnosti daleko premašuju posao u klubu. Kada dobije otkaz u galeriji, odluči otputovati na francusku rivijeru kao pratilja jednom od najbogatijih klijenata kluba. Tamo se dogodi incident koji komplicira njen život. Judith je prisiljena stvoriti drugi identitet te se pretvara u izvanrednu femme fatale. Prema mišljenju same autorice, Judith je ambiciozna i izuzetno neovisna, ali i zabavna. U svakom slučaju, ona je vrlo moderna mlada žena i sasvim besramna po pitanju svojih želja i ambicija, kao i po pitanju vlastitog tijela. Maestra je više od jednostavnog erotskog trilera. Tko nije maštao o krstarenjem Sredozemnim morem u raskošnim jahtama, posjećivanju mondenih mjesta od Londona do azurne obale preko Italije i Švicarske pa u Pariz, i to u pratnji pripadnika svjetske elite? Tko ne voli uzbudljivu priču prepunu akcije, krađa, prijevara i… ubojstava? Malo tko može ostati ravnodušnim pred nevjerojatnim opisima umjetničkih djela u kojima autoričino znanje i spisateljske vještine posbno dolaze do izražaja.

With Henry Regan, Valeria Vereau, Tom Wells. Sabrina is a teacher and lives a happy life with her husband Andy, and her two children.

With Alice Walker, Diana Balboa, Norma Guillard, Gina Rey. Cuba, 1961: Thousands of teenage girls join the National Campaign for Literacy to help teach their country to read and write.

POVEZANE KNJIGE