Maestra

Maestra - Hilton, L.S. | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hilton, L.S.
DIMENZIJA
12,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Maestra.pdf
ISBN
1057747727487

OPIS

Maestra, djelo napisano perom engleske povjesničarke i kritičarke umjetnosti Lise Hilton (L.S. Hilton), prvi je nastavak u trilogiji koja se dotiče gorućih tema poput feminizma, nasilja i ekstremnih seksualnih iskustava u uzbudljivoj radnji ukrašenoj putovanjima iz snova i predivnim umjetničkim djelima. Proglašena od mnogih medijskih kuća jednim od najboljih trilera godine, Maestra je priča o Judith Rashleigh, pomoćnici u prestižnoj aukcijskoj kući u Londonu. Judith noću radi kao hostesa u nimalo privlačnom noćnom klubu na West Endu, mjestu gdje zalazi vrlo bogata klijentela – premda njezine slobodne aktivnosti daleko premašuju posao u klubu. Kada dobije otkaz u galeriji, odluči otputovati na francusku rivijeru kao pratilja jednom od najbogatijih klijenata kluba. Tamo se dogodi incident koji komplicira njen život. Judith je prisiljena stvoriti drugi identitet te se pretvara u izvanrednu femme fatale. Prema mišljenju same autorice, Judith je ambiciozna i izuzetno neovisna, ali i zabavna. U svakom slučaju, ona je vrlo moderna mlada žena i sasvim besramna po pitanju svojih želja i ambicija, kao i po pitanju vlastitog tijela. Maestra je više od jednostavnog erotskog trilera. Tko nije maštao o krstarenjem Sredozemnim morem u raskošnim jahtama, posjećivanju mondenih mjesta od Londona do azurne obale preko Italije i Švicarske pa u Pariz, i to u pratnji pripadnika svjetske elite? Tko ne voli uzbudljivu priču prepunu akcije, krađa, prijevara i… ubojstava? Malo tko može ostati ravnodušnim pred nevjerojatnim opisima umjetničkih djela u kojima autoričino znanje i spisateljske vještine posbno dolaze do izražaja.

Mi prima es maestra en Valencia. My cousin is a schoolteacher in Valencia.

With Alice Walker, Diana Balboa, Norma Guillard, Gina Rey. Cuba, 1961: Thousands of teenage girls join the National Campaign for Literacy to help teach their country to read and write.

POVEZANE KNJIGE