365 danas promjeni sebe i ostvari svoje ciljeve

365 danas promjeni sebe i ostvari svoje ciljeve - Dimitrova, Tanya | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dimitrova, Tanya
DIMENZIJA
8,44 MB
NAZIV DATOTEKE
365 danas promjeni sebe i ostvari svoje ciljeve.pdf
ISBN
4556277135565

OPIS

U ovome osobnom vodiču do uspjeha svaki je dan danas, jedinstven i nenadoknadiv. Ono što možete učiniti danas učinite danas, i tako 365 puta zaredom, svakog dana i bez odgađanja. Odgovarajte na pitanja koja vas u vodiču očekuju, pišite o sebi, svojim željama, osluškujte i upoznajte sebe. Priznajte si svoje želje, definirajte svoje ciljeve i počnite ih ostvarivati. Uz ovaj priručnik za samopomoć postanite uspješni i sretni!

Dostupno. Podijeli: Opis proizvoda ... Knjigu " 365 danas promijeni sebe i ostvari svoje ciljeve" Tanya Dimitrova ,online kupite na stranicama Knjižare Ljevak [email protected] +385 (0)1 4883 544 U ovome osobnom vodiču do uspjeha svaki je dan danas, jedinstven i nenadoknadiv.

Odgovarajte na pitanja koja vas u vodiču očekuju, pišite o sebi, svojim željama, osluškujte i upoznajte sebe. Priznajte si svoje želje, definirajte svoje ciljeve i počnite ih ostvarivati. Ono što možete učiniti danas učinite danas, i tako 365 puta zaredom, svakog dan.

POVEZANE KNJIGE