Slatko doba – hrvatski

Slatko doba – hrvatski - Peruc, Martina | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Peruc, Martina
DIMENZIJA
10,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Slatko doba – hrvatski.pdf
ISBN
7002072626695

OPIS

Knjiga je nastala na temelju rukopisa Codex Laurianensis, zbirke izvornih recepata za slastice datirane u razdoblje 1910. – 1941. Recepte je više od trideset godina bilježila i prikupljala Madame Heda, dama visoke buržoazije koja je u to doba živjela na opatijskoj rivijeri. Nova publikacija u 7 poglavlja donosi 315 recepata iz izvornog rukopisa. Grafički koncept evocira onodobni stil i ukus uz pomoć više od 500 ilustracija kuhinjskog pribora, kućnog namještaja, dekoracija, vrijednih i rijetkih artefakta, arhitekture i plakata od secesije do art décoa. Knjiga je dostupna na hrvatskom, talijanskom i njemačkom jeziku.

Međutim, prošek Hectorovich zauzima počasno mjesto pod reflektorima, u najužem vrhu hrvatske vinske pozornice. Osobna iskaznica: Vino: Prošek Hectorovich, Hrvatski svećenik komentirao slučaj Danijela Bezuka: On nije 'heroj novog doba' i njegov čin nije žrtva Razumijem žaljenje za jednim mladim životom i razumijevanje za sve što ga je mučilo i slomilo. REPUBLIKA HRVATSKA Ministarstvo vanjskih i europskih poslova Trg N.Š.

Slatko i slano u 2020. godini pokazuje razne oblike mogućeg (su)života na ovom prostoru iniciranjem promjena i realizacijom programa..

POVEZANE KNJIGE