Tužitelj

Tužitelj - Rajić, Vlado | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rajić, Vlado
DIMENZIJA
7,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Tužitelj.pdf
ISBN
1392008023786

OPIS

Uronite u svijet nacionalnoga pravosuđa, odnosno stanja i odnosa u hrvatskom pravosuđu. “Junak” romana je cijela služba Državnoga odvjetništva koja se hrva s problemima te traga za istinom i pravdom. U prostoru između imaginacije i stvarnosti autor razvija priču u kojoj čitatelj postaje sudionikom stvarnih događaja.

Hrvatski jezični portal. Tužitelj ima sve ovlasti za zastupanje Obrana je tvrdila da Sven Mišković nije ovlašten za zastupanje optužnice jer nema dovoljno staža, no Vrhovni sud tvrdi drugačije 28. kolovoza 2018.

Multimilijarder i nekretninski magnat nikada nije javno objavio svoje porezne prijave, unatoč pozivima da to učini otkad se 2015. kandidirao za ... Borislav Čuljak, dežurni tužitelj Tužiteljstva Zapadnohercegovačkog kantona s dugogodišnjim iskustvom, ostao je potresen tragedijom kod Posušja.

POVEZANE KNJIGE