Zvijer

Zvijer - Roslund i Hellstrom | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Roslund i Hellstrom
DIMENZIJA
4,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Zvijer.pdf
ISBN
2278750283908

OPIS

Dvoje djece pronađeno je mrtvo u podrumu. Četiri godine poslije, njihov ubojica pobjegao je tijekom zatvorskog transporta. Policija je uvjerena da će opet ubiti. U švedskom gradiću otac dovodi kćer u vrtić neobično kasno. Samo nekoliko sati nakon toga, djevojčica je pronađena silovana i ubijena. Kad policijska istraga dospije u slijepu ulicu, otac ubijene djevojčice preuzima stvar u svoje ruke. Uskoro taj slučaj zaprima gigantske razmjere koji uključuju cijelu naciju… Roman Zvijer nagrađen je prestižnom nagradom za pisce krimića, „Staklenim ključem“ (Glasnyckeln) 2005., u kategoriji „Nordijski krimić godine“.

Dva snažna motora, baterija velikog kapaciteta, brojni senzori za autonomnu vožnju neke su od najjačih opcija kineske automobilske kompanije. Hrvoje Jurman | 12.01.2021.

Jedriličarima zimi uvijek dobro dođe trening da održe formu za nadolazeću sezonu. Nurkić se zbog ozljede trenutno nalazi u hrvatskoj metropoli, a boravak je odlučio i humanitarno potkrijepiti. - NBA igrač Portland Trail Blazersa Jusuf Nurkić tijekom boravka u Zagrebu na osobnu je inicijativu i u dogovoru s prim.

POVEZANE KNJIGE