Zvijer

Zvijer - Roslund i Hellstrom | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Roslund i Hellstrom
DIMENZIJA
3,80 MB
NAZIV DATOTEKE
Zvijer.pdf
ISBN
1216154183432

OPIS

Dvoje djece pronađeno je mrtvo u podrumu. Četiri godine poslije, njihov ubojica pobjegao je tijekom zatvorskog transporta. Policija je uvjerena da će opet ubiti. U švedskom gradiću otac dovodi kćer u vrtić neobično kasno. Samo nekoliko sati nakon toga, djevojčica je pronađena silovana i ubijena. Kad policijska istraga dospije u slijepu ulicu, otac ubijene djevojčice preuzima stvar u svoje ruke. Uskoro taj slučaj zaprima gigantske razmjere koji uključuju cijelu naciju… Roman Zvijer nagrađen je prestižnom nagradom za pisce krimića, „Staklenim ključem“ (Glasnyckeln) 2005., u kategoriji „Nordijski krimić godine“.

9:54. Inače, VanVleet nije izabran na draftu 2016.

- 11:03. Jedriličarima zimi uvijek dobro dođe trening da održe formu za nadolazeću sezonu. Nurkić se zbog ozljede trenutno nalazi u hrvatskoj metropoli, a boravak je odlučio i humanitarno potkrijepiti.

POVEZANE KNJIGE