Tajne ljetne noći

Tajne ljetne noći - Kleypas, Lisa | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kleypas, Lisa
DIMENZIJA
12,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Tajne ljetne noći.pdf
ISBN
6712562923998

OPIS

U najvišim krugovima londonskog društva sezona lovana muževe “s rodovnikom” na samom je vrhuncu. U toj nemilosrdnoj i bespoštednoj borbi za čovjeka koji će joj osigurati društveni status i toliko potrebnu materijalnu sigurnost, Annabelle Peyton ima nezavidnu startnu poziciju. Ne osvoji li srce jednog od rijetkih slobodnih plemića ostat će usidjelica, a njezina će obitelj naposljetku bankrotirati. Odlučna u namjeri da postane supruga nekog lorda Annabell se ne libi koristiti sitnim smicalicama pa čak i niskim podvalama u čemu joj svesrdnu podršku daju njezine tri najbolje prijateljice. Ipak, dok dama u nevolji snuje, sudbina umjesto nje određuje. Umjesto dobronamjernog ali posve predvidljivog i bilo kakvih emocija lišenog lorda Kendalla pred nju stavlja Simona Hunta – imućnog čovjeka bez titule koji je za nju spreman učiniti baš sve i u čijem društvu sva njena čula ustrepere.

No, kako bi se prvo oslobodila stege svoje beskrupulozne rodbine, odlučuje se obratiti zloglasnom vikontu St. Vincentu s nečuvenom ponudom: ponudom za sklapanjem braka! Lisa Kleypas - Tajne ljetne noći (serijal mimoze 1) U namjeri da obitelj spasi od propasti, Annabelle Peyton odlučuje se poslužiti lukavštinom kako bi izmamila prosidbu od plemića za kojeg smatra da... U namjeri da obitelj spasi od propasti, Annabelle Peyton odlučuje se poslužiti lukavštinom kako bi izmamila prosidbu od plemića za kojeg smatra da joj može priuštiti način života kakav zavrjeđuje, unatoč tome što je privlači drugi muškarac.

U najvišim krugovima londonskog društva sezona lova na muževe ... Tajne ljetne noći Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

POVEZANE KNJIGE