Tajne ljetne noći

Tajne ljetne noći - Kleypas, Lisa | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kleypas, Lisa
DIMENZIJA
5,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Tajne ljetne noći.pdf
ISBN
6063686974310

OPIS

U najvišim krugovima londonskog društva sezona lovana muževe “s rodovnikom” na samom je vrhuncu. U toj nemilosrdnoj i bespoštednoj borbi za čovjeka koji će joj osigurati društveni status i toliko potrebnu materijalnu sigurnost, Annabelle Peyton ima nezavidnu startnu poziciju. Ne osvoji li srce jednog od rijetkih slobodnih plemića ostat će usidjelica, a njezina će obitelj naposljetku bankrotirati. Odlučna u namjeri da postane supruga nekog lorda Annabell se ne libi koristiti sitnim smicalicama pa čak i niskim podvalama u čemu joj svesrdnu podršku daju njezine tri najbolje prijateljice. Ipak, dok dama u nevolji snuje, sudbina umjesto nje određuje. Umjesto dobronamjernog ali posve predvidljivog i bilo kakvih emocija lišenog lorda Kendalla pred nju stavlja Simona Hunta – imućnog čovjeka bez titule koji je za nju spreman učiniti baš sve i u čijem društvu sva njena čula ustrepere.

MARC zapis - ID: 70836 ... With Vaja Dujovic, Bojan Peric, Mina Lazarevic, Milena Radulovic. Krinka and Lola Brankovic are two sisters in their early twenties, both very attractive and interesting although completely different.

4 questions answered. Read "Tajne ljetne noći", by Lisa Kleypas online on Bookmate - U namjeri da obitelj spasi od propasti, Annabelle Peyton odlučuje se poslužiti lukavštinom kako bi izmamila prosidbu od plemića za kojeg … U najvišim krugovima londonskog društva sezona lova na muževe "s rodovnikom" na samom je vrhuncu. U toj nemilosrdnoj i bespoštednoj borbi za čovjeka koji će joj osigurati društveni status i toliko potrebnu materijalnu sigurnost, Annabelle Peyton ima nezavidnu startnu poziciju.

POVEZANE KNJIGE