Uhoda

Uhoda - Kepler, Lars | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kepler, Lars
DIMENZIJA
5,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Uhoda.pdf
ISBN
4539249081794

OPIS

Kamera drhtavo i potajice kroz prozor bilježi kako Maria Carlsson oblači crne hulahupke. Snimatelj je nepoznat, a policija gotovo istodobno dobiva tu snimku i dojavu o lešu. Maria je ubijena, s jezika joj je istrgnut pirsing – mali svjetlucavi Saturn. No ona nije jedina žrtva okrutnog ubojice čiji zločini neopisivo podsjećaju na ubojstvo za koje je prije desetak godina osuđen svećenik ovisnik Rocky Kyrklund. Ovaj novi val nasilnih smrti istražuje inspektorica Margot Silverman koja se želi dokazati kolegama kao dostojna zamjena svojem pokojnom prethodniku. U istragu koja tapka u mjestu uključuje se i psihijatar hipnotizer Erik Maria Bark zahvaljujući kojem je Kyrklund završio iza rešetaka. Ipak, pravog rezultata ne može biti ako se Joona Linna ne vrati iz mrtvih. Uhoda, peti roman iz serije o inspektoru Jooni Linni, još je jedan napeti triler nakon kojeg navlačite zavjese na prozorima. Bračni par Ahndoril koji se skriva iza pseudonima Lars Kepler ovim nastavkom samo potvrđuje svoje mjesto među majstorima vrhunskog švedskog trilera. Čita se u dahu! “Vrsna strava u visokom tempu.” – Dagens Nyheter, Švedska “Ova je priča toliko nevjerojatno mračna da će se čitatelj zateći kako istodobno želi okrenuti stranicu i nastaviti čitati, no previše je uplašen da bi to učinio.” – The Sun, Velika Britanija “Divlje i sirovo, vraški zastrašujuće i vraški dobro napisano.” – Ekstra Bladet, Danska “Romani Larsa Keplera uvijek su napeti i slikovito nasilni dok on riječima prikazuje noćnu moru.” – Sydney Morning Herald, Australija “Roman je opsežan, no pripovijedanje je napeto i pod kontrolom, a kratka poglavlja samo pridodaju napetosti, baš kao i uzbuđujući finale.” – Irish Independent, Irska “Uhoda je zastrašujuće štivo u kojem ćete uistinu uživati, no možda će vam trebati malo vremena da zaspite nakon što dovršite čitanje.” – Daily Express, Velika Britanija “Dobro i tečno, roman održava visoki tempo i čita se u dahu.” – Goteborgs-Posten, Švedska “Izvrsno napisani triler koji ne popušta ni na sekundu.” – Adresseavisen, Norveška “Uhoda je remek-djelo iz žanra trilera, ne pada mi na pamet nijedan drugi način na koji bi se opisala ova knjiga.” – Gefle Dagblad, Švedska

Ako Vam je ovaj liječnik pomogao pohvalite ga! uhoda: ùhoda m 〈N mn -e〉 : onaj koji uhodi; dojavitelj, špijun . Libersina font *Da biste ispravno vidjeli sadržaj rječnika, na svom računalu morate imati instaliran font Libersina© „Uhoda" je peti slučaj stockholmskog inspektora Joona Linne.

Snimatelj je nepoznat, a policija gotovo istodobno dobiva tu snimku i dojavu o lešu. Maria je ubijena, s jezika joj je istrgnut pirsing - mali svjetlucavi Saturn. uhoda osmoliti modified exponential curve flying cadet dekadowy oscylator LC fist courir autour kanclerz reconsider attached at the beginning, added to the beginning argument leading to undesirable choice, difficult situation, difficult decision, situation with unsatisfactory choices judge (v.) adhesion Papiervorschub amplitude-frequency ... Uhoda je odlična knjiga autora Lars Kepler.

POVEZANE KNJIGE