Dvorci

Dvorci - Garwood, Julie | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Garwood, Julie
DIMENZIJA
12,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Dvorci.pdf
ISBN
9009273503187

OPIS

Nakon teškoga i usamljenoga djetinjstva bez roditelja, princeza Alesandra shvatila je da je samo udaja za nekog Engleza može zaštititi od previranja i borbi za vlast u vlastitoj zemlji. Na zadovoljstvo njezinoga privremenog skrbnika Colina, mlađega brata markiza od Cainewooda, ta smiona ljepotica crne kose osvojila je londonsko društvo. Ali kad su Alesandru njezini sunarodnjaci umalo silom oteli, borbeni nagoni zbog kojih je Colinu dodijeljena viteška titula za hrabrost, ponovno su se javili. Zavaravajući se kako je samo želi zaštititi, Colin joj ponudi brak na papiru, ali Alesandrin prvi nježni poljubac i milovanje u njegovoj je duši izazvalo nekontrolirani požar. Dok dražesna princeza srlja u nepredviđene opasnosti, Colin će je slijediti, znajući da je mora imati za sebe, zauvijek. Riskirat će i vlastiti život, samo da ne izgubi toga slatkog i neodoljivog anđela…Julie Garwood autorica je velikih svjetskih uspješnica, a njezini se romani često nalaze na vrhovima lista najprodavanijih knjiga. Tijekom duge i uspješne karijere Julie Garwood opčinjavala je čitatelje svojim hrabrim i osebujnim likovima. Naše su čitateljice već mogle uživati u romanima Vjenčanje, Tajna, Nevjesta, Trofej, Čast, Anđeo čuvar, Lavlja družica, Glazba sjene i Otkupnina. Roman Dvorci s engleskoga je prevela Dragana Grozdanić.

Dvorci su se redovito gradili u krajoliku, a rjeđe u naselju. dvorci,prodaja - agencija za nekretnine Nekretnine Croatia. Novi Marof - Bela Površina: 1514.00 m 2 Cijena: 3.500.000,00 kn (500.000,00 €) Dvorci na napuhavanje su odličan način za rekreaciju, zabavu, druženje i igru koja nikada ne prestaje.

Nijemi svjedoci tih vremena, dvorci i kurije, još i danas posjetiteljima pričaju mnoge zaboravljene priče. Težnja za reprezentativnošću, estetskim oblikovanjem i ... Dvorci (zamkovi) su neke od najvažnijih istorijskih građevina na svijetu, a sigurno su i među najljepšim i najimpresivnijim.

POVEZANE KNJIGE