Modna stilistica – Pop zvijezde

Modna stilistica – Pop zvijezde Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
5,54 MB
NAZIV DATOTEKE
Modna stilistica – Pop zvijezde.pdf
ISBN
6760268660397

OPIS

Osmisli fantastične kreacije za pop zvijezdu! Pronađi nadahnuće za scenski nastup, snimanje spota ili dodjelu nagrada, naljepnicama ukrasi modele i izreži uzorke za odjeću koju ćeš im dizajnirati, kombiniraj boje i svima pokaži svoje stilsko umijeće! Priprema, pozor, kreni!

Bivša spajsica Posh od pop zvijezde u PVC-u i neonskim bojama dogurala je do profinjene modne ikone koja je u svakom trenutku znalački dotjerana od gl Pop zvijezda današnjice za rođendan prijateljice Gigi Hadid odjenula je haljinu na jedno rame posutu šljokicama, a na dodjeli nagrada GLAAD pojavila se u crnoj haljini s velikim prorezom sa strane. Obje kreacije nose potpis trenutačno jednog od najpoželjnijih dizajnerskih imena u Hollywoodu - brenda Haney.Osnivačica tog brenda starog svega tri godine bivša je modna urednica i ... Kao mama, ona je prava "lavica", zaštitnica, ali i "modna stilistica" svojem djetetu.

Omiljeni fotograf hrvatskih urednica i autor bezbrojnih naslovnica, kojem trče u zagrljaj gotovo sve domaće zvijezde jer ih je ovjekovječio u najboljem mogućem, vješto photoshopiranom izdanju. Vatreno crvene kose, odjevena tako da diktira trendove, ova stilistica je bila nominirana za Oscara za rad na filmu Vrag nosi Pradu. Iako je već zašla u godine kada bi većina žena popustila normama društva, ova modna ekspertica u odijevanju miješa sve moguće boje i uzorke, nosi bižuteriju, šljokice i lude detalje. Neiscrpna modna inspiracija za elegantan, a opet jako ik look je nitko drugi nego Victoria Beckham.

POVEZANE KNJIGE