Vodim te u Tokio

Vodim te u Tokio - Spasović Juričić, Danica | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Spasović Juričić, Danica
DIMENZIJA
3,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Vodim te u Tokio.pdf
ISBN
7452033641204

OPIS

Snažan i nadahnjujući roman za mlade Svi su u prvom romanu Danice Juričić Spasović Volim džudo, volim Sandru postali bolji – osim jednog. Upravo o njemu, o negativcu, o „izgubljenom dječaku”, o tinejdžeru koji je otišao krivim putem i koji se ne može lako vratiti… govori ova dirljiva priča. Kad padne u ruke policije, Goran, nadimka Zmija, shvaća da će iz lošega društva teško izaći i da ga tek sada čeka pakao. Posjetit ćete s njim barem dva neobična mjesta: maloljetnički zatvor i Japan. Ali usred mračnog dijela priče događa se čarolija dobrote. Na neobičan način Goran dobije priliku za povratak jer zrnca dobra mijenjaju njegov svijet. I najčvršći među vama neka se ne iznenade ako im, čitajući ovu priču, pobjegne koja suza. Zaljubljenici u Japan i džudo bit će ovdje osobito počašćeni opisima te daleke zemlje, Tokija, kulture i zbivanjima u čuvenom Kodokanu gdje je pored svih tinejdžerica jedna za Gorana uistinu posebna. To je Nami. “Vjerujem da će tinejdžeri koji budu uzeli u ruke ovu knjigu prepoznati u prikazanim likovima mnoge od dilema koje i njih muče, ali i da će, čitajući s interesom opise iz Japana, naučiti nešto i o uljudnom ophođenju prema drugim ljudima neovisno o njihovoj dobi, zanimanju, spolu ili bilo kojem drugom obilježju.” – Mirjana Krizmanić “Sam čovjek u kaosu može samo svisnuti… a zrnca dobra ipak mogu svaku priču preokrenuti, dati joj lijep kraj. Uživala sam i uživljavala se i baš putovala od Zagreba preko Turopolja do Tokija, od smućene tuge i zabrinutosti, preko očaja, straha do ozdravljenja i novih perspektiva.” – Magdalena Živković

MARC zapis - ID: 3435 ... Vodim te u Tokio book. Read reviews from world's largest community for readers. 4 misli o " Danica Juričić Spasović: Vodim te u Tokio " stosa2608 u 6 srpnja, 2017 u 3:45 pm napisao: Ova knjiga je jedna od meni omiljenih na popisu iz razloga što pokazuje što se sve može dogoditi kada izgubimo kontrolu nad životom, ali i kada nam se pruži druga prilika. Exact time now, time zone, time difference, sunrise/sunset time and key facts for Tokio, Japan. Svi su u prvom romanu Danice Juričić Spasović Volim džudo, volim Sandru postali bolji - osim jednog.

Autorica: Danica Juričić Spasović, izdavač: Profil. Svi su u prvom romanu Danice Juričić Spasović „Volim džudo, volim Sandru" postali bolji - osim jednog.

POVEZANE KNJIGE