Vodim te u Tokio

Vodim te u Tokio - Spasović Juričić, Danica | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Spasović Juričić, Danica
DIMENZIJA
5,64 MB
NAZIV DATOTEKE
Vodim te u Tokio.pdf
ISBN
5102096145110

OPIS

Snažan i nadahnjujući roman za mlade Svi su u prvom romanu Danice Juričić Spasović Volim džudo, volim Sandru postali bolji – osim jednog. Upravo o njemu, o negativcu, o „izgubljenom dječaku”, o tinejdžeru koji je otišao krivim putem i koji se ne može lako vratiti… govori ova dirljiva priča. Kad padne u ruke policije, Goran, nadimka Zmija, shvaća da će iz lošega društva teško izaći i da ga tek sada čeka pakao. Posjetit ćete s njim barem dva neobična mjesta: maloljetnički zatvor i Japan. Ali usred mračnog dijela priče događa se čarolija dobrote. Na neobičan način Goran dobije priliku za povratak jer zrnca dobra mijenjaju njegov svijet. I najčvršći među vama neka se ne iznenade ako im, čitajući ovu priču, pobjegne koja suza. Zaljubljenici u Japan i džudo bit će ovdje osobito počašćeni opisima te daleke zemlje, Tokija, kulture i zbivanjima u čuvenom Kodokanu gdje je pored svih tinejdžerica jedna za Gorana uistinu posebna. To je Nami. “Vjerujem da će tinejdžeri koji budu uzeli u ruke ovu knjigu prepoznati u prikazanim likovima mnoge od dilema koje i njih muče, ali i da će, čitajući s interesom opise iz Japana, naučiti nešto i o uljudnom ophođenju prema drugim ljudima neovisno o njihovoj dobi, zanimanju, spolu ili bilo kojem drugom obilježju.” – Mirjana Krizmanić “Sam čovjek u kaosu može samo svisnuti… a zrnca dobra ipak mogu svaku priču preokrenuti, dati joj lijep kraj. Uživala sam i uživljavala se i baš putovala od Zagreba preko Turopolja do Tokija, od smućene tuge i zabrinutosti, preko očaja, straha do ozdravljenja i novih perspektiva.” – Magdalena Živković

ISBN 9789533135632 : 99,00 HRK UDK 821.163.42-93-31: ID zapisa 000958787 Lokacija/Signatura Spremište arhiv. primjeraka: ... Danica Juričić Spasović: Vodim te u Tokio Za one nešto veće, odnosno učenike viših razreda osnovne škole, a napose zaljubljenike u judo, tu je roman Vodim te u Tokio koji ne samo da se osvrće na snagu sporta nego se ravnopravno dotiče i prvih tinejdžerskih ljubavi, ralja kriminala, tuge, razočaranosti, straha, očaja. Toggle navigation ... Vodim te u Tokio.

Svi su u prvom romanu Danice Juričić Spasović „Volim džudo, volim Sandru" postali bolji - osim jednog. Upravo o njemu, o negativcu, o „izgubljenom dječaku", o tinejdžeru koji je otišao krivim putem i koji se ne može lako vratiti…, govori ova dirljiva ... Promocija novog romana za djecu i mlade - "Vodim te u Tokio" Svi su u prvom romanu Danice Juričić Spasović "Volim džudo, volim Sandru" postali bolji - osim jednog.

POVEZANE KNJIGE