Gospodarica doline

Gospodarica doline - Laurens, Stephanie | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Laurens, Stephanie
DIMENZIJA
5,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Gospodarica doline.pdf
ISBN
5883260921945

OPIS

Je li on muškarac kojeg joj je namijenila njezina Gospa? Kad mudro sročena stričeva oporuka mladoj nasljednici škotskog vlastelinstva Catrioni Hennessy ponudi izbor između udaje za intrigantnog Richarda Cynstera ili potpunog osiromašenja njezinih nedužnih rođaka, ona takvim izborom ostaje potpuno zatečena. Ako se uopće namjerava udati, za supruga priželjkuje nekoga tko će joj dopustiti da se nastavi baviti poslom vidarice i štovateljice Gospe, kako su to žene iz njezine obitelji oduvijek činile. Svjesna je da je Richard Cynster previše arogantan i dominantan da bi baš on bio ta osoba. Ipak, njezina Gospa ima drugačije zamisli. I dok se s jedne strane bori sa sve većom privlačnošću mladog Richarda i svoje namjere da ostane neovisna gospodarica svoje doline, a s druge strane sa značenjem vizije u kojoj se pojavljuje Richardovo lice, Catriona nije ni svjesna opasnosti koje se kriju u samom srcu njene doline, a i puno bliže njoj samoj… »Pripremite se da vam srce ukrade još jedan Cynster u ovoj izvrsno napisanoj, prekrasnoj pripovijesti koja kipti senzualnošću. «- Romantic Times »Ova je knjiga zaista čudesna. Škotske doline i lijepa, karakterno snažna junakinja romana, koja strahovito podsjeća na Disneyevu škotsku heroinu Meridu.«– Goodreads

Ako se uopšte namerava udati to će biti neko ko će joj dopustiti da se i dalje bavi poslom vidarice svoje Gospe kako su to žene u njenoj familiji oduvek činile. Stephanie Laurens: Gospodarica doline.Je li on muškarac kojeg joj je namijenila njezina Gospa?Kad mudro sročena stričeva oporuka mladoj nasljednici škotskog Ul. Antuna Šoljana 33, 10090 Zagreb Download Stephanie-Laurens-3.Gospodarica-doline.pdf.

»Da sam slušala lorda Noxleyja, ništa se od ovog ne bi ... Sve Konzum informacije na jednom mjestu. Što kažete na ove ljepotice? 1. Vrt na mjesečini - Corinna Bomann 2.

POVEZANE KNJIGE