Nasljeđe u kostima

Nasljeđe u kostima - Redondo, Dolores | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Redondo, Dolores
DIMENZIJA
7,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Nasljeđe u kostima.pdf
ISBN
2738120085746

OPIS

Uzbudljivi nastavak španjolske kriminalističke senzacije “Nevidljivi čuvar”. Napeta, mračna priča koja je osvojila svijet. Godina je dana prošla otkad je viša inspektorica Amaia Salazar uhitila Jasóna Medinu zbog silovanja i brutalnog ubojstva pastorke Johane. Inspektorica, sad u visokoj trudnoći, ima samo jedan zadatak prije odlaska na rodiljni: prisustvovati suđenju. No suđenje se iznenada prekida. Medina je počinio samoubojstvo, a za sobom je ostavio misterioznu poruku za inspektoricu na kojoj je jedna jedina riječ: Tartallo. Kako bi otkrila istinu, Amaia se još jednom mora suočiti s demonima vlastite prošlosti i vratiti se u dolinu svog djetinjstva gdje će istraga dobiti zastrašujući preokret.

cijena: 129,00 kn klupska cijena: 109,00 kn Nasljeđe u kostima Izvorni naslov: Legado en los huesos film, 2019. Dostupno Hrvatska sinkronizacija Jezici zvuka: španjolski (izvorni), engleski, talijanski Hrvatski titlovi od 21.

Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa: Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži Uzbudljivi nastavak španjolske kriminalističke senzacije "Nevidljivi čuvar". Napeta, mračna priča koja je osvojila svijet.

POVEZANE KNJIGE