99 priča iz Biblije

99 priča iz Biblije - David, Juliet | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
David, Juliet
DIMENZIJA
12,32 MB
NAZIV DATOTEKE
99 priča iz Biblije.pdf
ISBN
7484313527960

OPIS

Dječja autorica Juliet David, čitateljima poznata po hit izdanju za djecu “Biblija za malene”, “99 molitava za djecu” kao i interaktivnim izdanjima “Biblija za malene – Igraj se i nauči” te “Veliko božićno putovanje”, u suradnji s ilustratoricom Elinom Ellis priredila je knjigu “99 priča iz Biblije”. Ova zanimljiva knjiga donosi 99 priča iz Starog i Novog zavjeta koje prate prigodne ilustracije. U ovoj knjizi, priče su prikazane na jednostavan i zanimljiv način, prilagođeno svakom djetetu. Knjiga će zasigurno oduševiti djecu, ali i roditelje koji s njima budu čitali biblijske priče.

Dragi Bože, zahvaljujemo Ti na Tvojoj ljubavi i vjernosti. Zahvaljujemo Ti na tvojoj golemoj milosti.

Bitno.net Objavljeno: 25. svibnja 2017. Knjigu " 99 priča iz Biblije " Juliet David,Elina Ellis ,online kupite na stranicama Knjižare Ljevak [Devedeset devet] 99 priča iz Biblije Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE