Nabildane oči

Nabildane oči - Kranjec, Mario | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kranjec, Mario
DIMENZIJA
7,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Nabildane oči.pdf
ISBN
5570444847534

OPIS

Mario Kranjec rođen je 1982. u Bjelovaru. Živi u Zagrebu. Poeziju je objavljivao na Internetu, na “Knjigomatu”. Nekoliko pjesama izašlo mu je u časopisima “Poezija” i “Autsajderski fragmenti”. Grupa “Čudnoređe”, koju vodi zagrebački kantautor Ognjen Bašić, uglazbila je dvije njegove pjesme – “Fijuk” i “Zid”, te ih izvodi na koncertima. Obje se pjesme mogu poslušati na Youtubeu. “Nabildane oči” je prva njegova objavljena zbirka pjesama.

Napisao je 44 komedije, od kojih je sačuvano 11, među ... Read online: Ana Christen - PJESMOM DO Ana nas je iznenadila i ovoga puta jednom sarenom zbirkom pjesama za sve one koji traze.... George Gordon Byron (1788.-1824.), "tobožnji Leandar, šepavi Apolon, lijepi demon i pali anđeo, kako su ga već sve nazivali, iskazivao je kao i svi pjesnici njegova doba svojstveno zanimanje za g... Popis dobrih namirnica za oči, provjerite što se nalazi u vašoj dnevnoj prehrani s popisa. Hrana koju jedemo bitno utječe na našse zdravlje. Poezija Dinka Telećana posjeduje ponešto od istinske nadrealnosti i nadrealizma kao danas, znam da posve oksimoronski zvuči, kanonske povijesne avangarde.

NABILDANE OČI Natečene oči mogu biti uzrokovane hormonalnim promjenama, stresom, alergijma te zadržavanjem vode u organizmu, a ta pojava mnoge dočeka na licu čim se probude ujutro. Ova nimalo ugodna pojava mnogim ženama predstavlja problem.

POVEZANE KNJIGE