Mračnija strana

Mračnija strana - McFadyen, Cody | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
McFadyen, Cody
DIMENZIJA
9,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Mračnija strana.pdf
ISBN
6833240391443

OPIS

Laž, mračna želja, davni grijeh – svatko ima neku tajnu koju sa sobom odnosi u grob. Nitko to ne zna bolje od Smoky Barrett, specijalne agentice FBI-a. Ali kakvu je to strašnu tajnu čuvala mlada Lisa Reid da je zbog nje mučki ubijena u zrakoplovu tijekom putničkog leta? I kakav je to ubojica koji u tijelima svojih žrtava ostavlja zaboden križ? Smoky i njezin iskusni tim uskoro ulaze u trag muškarcu koji se naziva Propovjednikom. On je sakupljač grijehova i ubija ljude zbog njihovih mračnih tajni. Smoky mora biti jedan korak ispred njega ukoliko želi spriječiti nove žrtve. Od tajni žrtava ona slaže mozaik koji je vodi prema zastrašujućem otkriću. Brutalna priča koja nadilazi uobičajene trilere o serijskim ubojicama.

Prikaži sve Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Mračnija strana autora McFadyen, Cody. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! 369 stranica Meki uvez.

Kako da kupim? Opis ... Mračnija strana ženstvenosti na reviji Christiana Diora -Okružene nježnim tonovima ružičaste boje manekenke su prije nešto više od dva sata prošetale pistom na pariškoj reviji modne kuće Christian Dior. I ove godine je turizam rušio sve rekorde. No, 2017.

POVEZANE KNJIGE