Istarska županija, zavičajni priručnik

Istarska županija, zavičajni priručnik - Biasiol Babić, Rosana | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Biasiol Babić, Rosana
DIMENZIJA
10,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Istarska županija, zavičajni priručnik.pdf
ISBN
8479463962683

OPIS

Istarska županija, priručnik za nastavu prirode i društva namijenjen je učenicima i učiteljima nižih razreda osnovne škole. Kao što je vidljivo iz samog naziva, priručnik se prije svega bavi tematikomIstarske županije, nastavnim sadržajima koji se počinju učiti u trećem razredu osnovne škole. Sadržaji obuhvaćeni ovim priručnikom namijenjeni su učenicima i ostalih razreda osnovne škole u svrhu ponavljanja i proširivanja znanja o zavičajnim krajevima naše domovine. Mnogobrojne fotografije čine priručnik privlačnijim, a učiteljima pomažu u organizaciji terenske nastave i izleta. Tekstualni dijelovi su svedeni na bitnosti primjerene dobi učenika i relativno malom broju sati prirode i društva namijenjenih zavičajnim sadržajima. Zemljovidi su izravno vezani uz pojedine geografske sadržaje, stoga su jednostavni i lako razumljivi, a istodobno zadovoljavaju kartografske zakonitosti. Priručnik je svojevrstan vodič kroz Istarsku županiju i kao takav može poslužiti kao pomoć svakom tko želi upoznati ovaj kraj.

Cijena 59,00 kn zavičajni priručnik, ISTARSKA ŽUPANIJA, 3. razred osnovne škole.

Priručnik potiče učenike na primjenu onoga što će učiti u okviru zavičajne na Istarska županija - Priručnik Istarska županija uz sadržaje o županiji donosi zanimljive i razigrane radne stranice. Zadatci i pitanja postavljeni su u obliku rebusa, križaljki, slika, zagonetki...

POVEZANE KNJIGE