Epski usponi

Epski usponi - Cleare, John | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cleare, John
DIMENZIJA
5,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Epski usponi.pdf
ISBN
1718400095137

OPIS

Knjiga donosi pregled osvajanja nekih od najvećih i najopasnijih planinskih vrhova. Prikazani su rute i sudionici tragičnih i uspješnih uspona na Eiger, K2, Mount Everest, Mc Kinley i Mattehorn. Opisane su opasnosti koje na alpiniste vrebaju u fizičkom okružju (lavine, odroni, oluje, pukotine) i zdravstveni problemi koji su vezani uz boravak na velikim visinama. Knjiga je opremljena fotografijama, ilustracijama, skicama, i detaljnim kartama s penjačkim rutama koje se nalaze na običnim stranicama, stranicama na preklop i stranicama veličine postera.

- Lokacija: Gradska knjižnica Oroslavje. Epski usponi : Eiger, K2, Everest, McKinley, Matterhorn / John Cleare ; [tekst prevela Ivana Kolovrat]. Knjiga donosi pregled osvajanja nekih od najvećih i najopasnijih planinskih vrhova.

Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, zaštitom podataka o ličnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama. Protestantski uspon, označava političku, ekonomsku i društvenu dominaciju Irskom prema manjine velikih zemljoposjednika i protestantskih (anglikanskih) svećenika između 17. stoljeća i početkom 20.

POVEZANE KNJIGE