Priče iz šume, s polja, livada i jezera

Priče iz šume, s polja, livada i jezera - Hercigonja, Želimir | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hercigonja, Želimir
DIMENZIJA
8,12 MB
NAZIV DATOTEKE
Priče iz šume, s polja, livada i jezera.pdf
ISBN
6427113532188

OPIS

U ovoj su knjizi predstavljene priče iz nadasve začudnog i prelijepog životinjskog svijeta koji nas okružuje u šumama, poljima, livadama, jezerima, potocima i rijekama… Ovaj svijet ne pripada samo čovjeku, već svim njegovim stanovnicima, a to su bezbrojne životinjske vrste. Svijet bi bez njih bio otužno, samotno i jadno mjesto − imaj to, mladi čitatelju, uvijek na umu!

U ovoj su knjizi predstavljene priče iz nadasve začudnog i prelijepog životinjskog svijeta koji nas okružuje u ... ŠUME ZA LJUDE (Ognjen Livada) - Prigodne priče - Lukin portal za djecu i obitelj New Naslovna; MAMIN KUTAK ... Priče.

Primorsko-goranska županija : 2013. - 2017. Želimir Hercigonja: Priče iz šume : s polja, livada i jezera U ovoj su knjizi predstavljene priče iz nadasve začudnog i prelijepog životinjskog svijeta koji nas okružuje u šumama, poljima ... Nacionalni park Plitvička jezera dio je europske ekološke mreže NATURA 2000.

POVEZANE KNJIGE