Uspomene jednog sumanutog

Uspomene jednog sumanutog - Baretić, Aron ABe | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Baretić, Aron ABe
DIMENZIJA
10,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Uspomene jednog sumanutog.pdf
ISBN
1551448689349

OPIS

Zbirka kratkih priča autora pomorca o dvadesetak godina navigacije, životu na brodu – svom „drugom domu“, susretima s različitim ljudima, kulturama i nacijama.

- 129 str. ; 20 cm Zbirka kratkih priča autora pomorca o dvadesetak godina navigacije, životu na brodu - svom „drugom domu", susretima s različitim ljudima, kulturama i nacijama. Šuma je stanište biljaka i životinja, vrijedan je pružatelj drva i ostalih resursa, kao i mjesto gdje dolazimo na odmor duše i tijela.

Kao, imaš one likove na stećcima koji stoje u pozi kao da pozdravljaju namjernike. Happymamma Belgrade - 141 Followers, 471 Following, 1353 pins | Center for family well-being Apsolutna vrijednost broja a je uvijek pozitivna (slika desno) ili jednaka nuli, no nikada negativna. S gledišta analitičke geometrije apsolutna vrijednost broja je udaljenost od ishodišta duž samog brojevnog pravca, odnosno općenito iskazano apsolutna vrijednost razlike dva realna broja je njihova međusobna udaljenost što je ujedno sadržaj i jedne od definicija apsolutnog broja. Napisao je i tri samostalne zbirke pjesama Ja kao ja (Zigo, 2011.), Gotovo zaboravljena sjećanja (Zigo, 2013.) i Ponovo kompletan (Zigo, 2015.) te prozni prvijenac Uspomene jednog sumanutog (Zigo, 2017.). Luka je bio visoki, gotovo posve ćelavi starac.

POVEZANE KNJIGE