Uspomene jednog sumanutog

Uspomene jednog sumanutog - Baretić, Aron ABe | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Baretić, Aron ABe
DIMENZIJA
12,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Uspomene jednog sumanutog.pdf
ISBN
7325927995073

OPIS

Zbirka kratkih priča autora pomorca o dvadesetak godina navigacije, životu na brodu – svom „drugom domu“, susretima s različitim ljudima, kulturama i nacijama.

MIRJANA PEJAK PEKI Laku noć moje voljeno - (tri primjerka) Dodir potke - (tri primjerka) "Uspomene jednog sumanutog" kapetana duge plovidbe Arona Baretića Glazbena pratnja: Matea Roknić, harfistica Otvorenje izložbe "Pomagala za daleku plovidbu iz kolekcije Željka Skomeršića" Autor izložbe: Željko Skomeršić, tekst izložbe: Dinko Zorović i Nikša Mendeš, Korisnici Facebooka u komentarima su osudili ponašanje i jednog i drugog vozača Na Facebook stranici "Prometne zgode i nezgode" u nedjelju je u poslijepodnevnim satima objavljen video snimljen u subotu na autocesti A1 kod Posedarja u Hrvatskoj na kojem se može vidjeti kako se kombi i automobil naočigled međusobno pokušavaju izgurati ... HISMUS 18:00 Predstavljanje knjige Uspomene jednog sumanutog kapetana duge plovidbe, autora Arona Baretića Otvorenje izložbe Pomagala za daleku plovidbu iz kolekcije Željka Skomeršića Interpretacija autorskog proznog teksta Naš šlovek, kap. Josip Pino Diminić; RIBARNICA Priča je predivna, čarobna i veličanstvena s jedne strane, toliko je ljepote u njoj, toliko iskonske dobrote i ljubavi koja u djeci stvara i pobuđuje osjećaj čuđenja, nečeg čarobnog, mističnog, nedokučivog i predivnog, a i cijela industrija je tu svesrdno spremna da ju podrži preko čokoladica s likom Djeda Mraza, igračaka, glumaca koji se na dječjim priredbama i filmovima ... 18:00 Predstavljanje knjige uspomene jednog sumanutog kapetana duge plovidbe Arona Baretića Glazbena pratnja: Matea Roknić, harfistica Otvorenje izložbe Pomagala za daleku plovidbu iz kolekcije Željka Skomeršića* Interpretacija autorskog proznog teksta Naš šlovek, kap.

Nemaš baš nekog izbora. Zatekneš se, naprosto, tu gdje su te izbacili i sad ti vidi što ćeš s tim.

POVEZANE KNJIGE