Armati

Armati - Mari, Lari | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mari, Lari
DIMENZIJA
11,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Armati.pdf
ISBN
4040420656117

OPIS

Armati je briljantno napisan i nadasve nadahnjujući roman, inspiriran istinitim pričama. Spoj lijepe književnosti, filozofije i duhovnosti pretočen je u magičnu priču koja će vas povesti na put otkrivanja vašeg životnog poziva. Književni dvojac Larí Marí, dobitnice Kiklopa i autorice čiji su književni hitovi Bez ljubavi i mržnje i Zlatni Mjesec ušli u stalni postav Britanske kraljevske knjižnice, kao duševne savjetnice s dugogodiš­njom privatnom praksom svoje umijeće pretaču u fantastičnu Prozu koja liječi. Uskrs u Veneciji. Pomrčina Sunca skriva veliku tajnu zbog koje dječak Ian Artanian ostaje bez obitelji. Kako bi iskupio grijehe svojih najmilijih i shvatio zašto je baš on jedini preživio, kreće u potragu za svojim životnim pozivom. Taj vitez duhovnosti na putu istine korača kroz medicinu, teologiju, filozofiju i psihologiju tražeći u sebi, a time i u svima nama, duboko potisnuti ili neo­sviješteni dar s kojim se svatko od nas rađa. To je talent zbog kojeg se razlikujemo od drugih ljudi, nešto samo naše i jedinstveno, često različito od posla kojim se bavimo. Ianovo poslanje po­vezano je sa zastrašujućom obiteljskom tajnom koja mu se poput slagalice otkriva u snovima. Priča koja ga noćima budi skriva mi­sterij čiji trag ga vodi do Teste, napuštenoga venecijanskog otoka s kojega huče riječi:Životni poziv najdublja je svrha našeg postojanja i zato se odvažite i zakoračite u potragu života!Malo o autoricama: Larissa Kunić (Larí) je književnica, duševna savjetnica i specijalist energetske medicine. Marieta Kola (Marí) je književnica, duševna savjetnica i specijalist intuitivne medicine. Suvlasnice su Entere Clinic u Opatiji, male klinike velike duše u kojoj već 20 godina crpe nadahnuća i, pomažući mnogim klijentima, stvaraju književne hitove. Njihov prvijenac Bez ljubavi i mržnje dobitnik je nagrade Kiklop za najbolji debitantski roman 2014. godine. Preveden je na slovenski jezik i u kratko je vrijeme postao velik regionalni hit. Drugi roman, Zlatni Mjesec, nastavio je uspjeh prvog romana i oba su ušla u stalni postav BRITANSKE KRALJEVSKE KNJIŽNICE U LONDONU. Roman Armati treći je nastavak ciklusa njihove Proze koja liječi. Pročitajte prvo poglavlje:

Tutti i giochi a schermo intero su Poki.it! Gioca a Giochi di Carri Armati online come Clash Of Armour, Tanko.io e Tank Off. Divertiti a giocare ai giochi web ufficiali dei migliori creatori su Poki.

We hold at least ten auctions a year. "Armata di Mare" is an Italian brand which offers "total look" collections designed for the metropolitan man, attentive to the image and style, in search of increasingly innovative, performing and multitasking garments. Giochi di Carri Armati gratis. Tutti i giochi a schermo intero su Poki.it! Gioca a Giochi di Carri Armati online come Clash Of Armour, Tanko.io e Tank Off.

POVEZANE KNJIGE