Kuća s trijemom – Model 3

Kuća s trijemom – Model 3 Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Kuća s trijemom – Model 3.pdf
ISBN
7149048714328

OPIS

Tko ne bi poželio provesti život u prostranoj kući s velikim trijemom? Nekoliko stepenica od vrta do trijema, tek toliko da se s njega pruža bolji pogled. Model je pogodan za igru nešto iskusnijih graditelja, premda i oni s manje iskustva a više hrabrosti, uz asistenciju roditelja, dolaze u obzir. dimenzija modela – 160mm x 135mm x 100mm broj djelova u kompletu – 112 komada

4. Jer volimo zidati :) Model - 5 kuća katnica, besplatna dostava putem HP-a za sve narudžbe sa naše web stranice: www.brickbybrick.com.hr.

Povratak prirodi sve je popularnija tema u svim životnim aspektima, pa tako i sve više ljudi prepoznaje prednosti života u jednoj etaži, u razini s prirodom i bez visinskih barijera. Bilo da je razlog to, ili pak brinete o kasnijim godinama, ili Vas prizemnice jednostavno privlače, Domprojekt je sastavio izbor jednoetažnih niskoenergetskih kuća, formalno, sadržajno i ... Kojom izjavljujem da sam završni rad s naslovom MODEL PAMETNE KUĆE izradio samostalno pod voditeljstvom prof.mr.sc, Radovana Jokića, koristeći se literaturom i znanjem stečenim tijekom studiranja na Politehnici Pula - Visoko tehničko-poslovnoj školi. Treća kuća.

POVEZANE KNJIGE